Art[less] написа:
Ох, Елицо...
Абе, душа, разбирам, че обръщението за пълното ми име на книжовен български си е баш така, но това не съм го чувала никога по свой адрес.

Принципно се обръщам на Ели, Елица, Дикси, Рапи (Рапунцел), Шиле (и ред други), ама... с какво заслужих това "Елицо", бре!
Цитат:
ПП: Изкуството да смиташ боклука... на Шпатова в рамките на Салона? На 26 беше май.
Не знам. Ще отида на максимално много неща по време на Салона, но уви, и парите ще ме попритиснат в един момент, та мисля да я пропусна.
Цитат:
ППП: Я кажи за "Малкият принц"? Да бъде или да не бъде?:Д
Ще бъде. В смисъл, че ще го гледам - ДКТ Пловдив са ми любимци от време оно (аааако знаеш какъв марионетен "Хамлет" бяха изпипали, леле, леле...), макар да имам лошото усещане, че напоследък лежат на стари лаври. Както и да е, трябва да го видя, за да мога после да плюя адекватно и информирано в блога, когато не дадат наградата на "История за чайка и банда котараци" (изгледай го, много си заслужава, честно!). Пък и Румен Караманов е от обичащите актьори (при все това, моля да не се бърка с Румен Гаванозов и Румен Угрински, които са забъркани в "Чайката" на СКТ).
А и... като се замисля, по-лошо от "Малкият принц" на СКТ не може да бъде (онова бе просто болезнено, неслучайно го свалиха тихомълком.

Но дано не се окажа лош пророк, че това, което видях като снимки, ме потресе, честно казано). Аз тези дни стигнах до истината за Малкия принц и съм 100% убедена, че е само това, точно това и единствено това. Но едва ли ще са го намерили в детски спектакъл - ще продължат да размятат ония глупости с розата.
И последно - виж и "Красавицата и звяра" на ДКТ Варна, разбрах, че сценографията била интересна, мултимедии някакви, ала-бала... пък да видим. Аз това заглавие го гледах последно в репертоара на заралии и беше наистина силно - финалната битка, когато аха-аха да се простим със Звяра, е решена с едни горелки от кулисите. Абе... огнено е.