Дата и час: 01 Апр 2026, 19:18

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2005, 03:33 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
U.N.O. написа:
Но както са казали хората - ако нямаш да кажеш нещо хубаво на някой, по-добре не му казвай нищо :) аз съм до тук

1.Пише се "дотук".
2.Ами сега е моментът да ми се вречеш,луничке моя :lol: .Може да удариш джакпота-да дойда да те отвлека от вашите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2005, 14:17 
В началото бе словото

Very funny :) аз моите проблеми съм си ги решила, благодаря за загрижеността и на двама ви :) Може и да пробия като юрист, но не смятам да се занимавам с това и все пак не знам накъде ще ме е отвее животът след ... няколко години. На вас успех (и на двамката) и дано не станете студенти по право в лошия смисъл на думата! LUCK

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2005, 14:26 
В началото бе словото

Hobbledehoy, след някоя годинка може де се видим в казармата :laughing6:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2005, 16:18 
В началото бе словото

Лили боже - какви колеги си имам...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2005, 16:24 
В началото бе словото
Аватар

U.N.O. написа:
Hobbledehoy, след някоя годинка може де се видим в казармата :laughing6:

Бе аз все се надявам дюстабанът да оправи работата,ама знаеш ли? :walk: .Може да се наложи да издевателстваш с мен до по- сериозни отклонения от еталона за балканския лъв !

:tongue1: Spank me ,mommy!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2005, 19:22 
Пишете, о, братя

Еййй,ама е умен.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2005, 23:20 
Легендарен флуудър
Аватар

Хора, огледайте се наоколо! Има точно две теми свързани с правото, които обаче са пълни с нескончаеми разпри и нападки, и по това рязко се отличават от всички други. Много Ви моля да прекратим тези безсмислени спорове и да се придържаме към темата, която е създадена, за да служи като "сборен пункт" на всички бъдещи студенти по право, където да се обменят впечатления и да се трупа, макар и косвен, опит. Надявам се да не изтълкувате това като опит да се правя на интересен, защото повечето пишещи в тази тема ще сме колеги и според мен не трябва предварително да си съсипваме отношенията (Все пак много хора твърдят, че първите впечатления са най - трайни!).

П.П. Xobbledehoy, възхищавам се на литературния ти език, ама все пак дори и професорите се въздържат от употребата му вън от академичните среди. Просто изказът ти може да бъде изтълкуван като надменен (Отново изразявам лично мнение!).

:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2005, 02:41 
В началото бе словото
Аватар

Еее,надменен съм била,ама като ви пиша ASl PLS ме игнорвате,нали? :wink:

Дух,остави тия квакерски изказвания,ами слушай какво ще ти река(като Заратустра почти :) ).Нямам нищо против никого,напротив-щом момичетата и момчетата са влезли право,то значи заслужават уважение.Ако това не е критерий,то по постовете може да се прецени,че глупаците в този форум са дефицитни.Но това,че тези хора ще са ти колеги, не означава,че непременно трябва да ги харесваш(не бъркай симпатията с уважението само).Студентството,както и всички масовки от яслата до старческия дом,си е безпринципно(но и безалтернативно) наблъскване на десетки хора на едно място във времепространството,като често единствено графикът ги обединява,Ти си принуден да изтърпиш това,но опитите да се създадат някакви идилични и задушевни настроения са по-скоро изкуствени и безпринципни(Съжалявам,лельо Джейн,пак ще страня от останалите скаути.Хлъц! :shock: ).Същевременно еднакво безпринципна е и тази поза на вкиснатия и вечно песимистичен интелигент,която наблюдавам в тази тема.Ами ако вичко е толкова безнадеждно и глупаво-да вземем да си патнем по едно херо венозно,а? :silent: .Ти впрочем ми изглеждаш свестен тип-прати ми едно Лс да видим в коя група си,за да ми дадеш една крина алтруизъм наесен. :tongue:

Та,това е ,което имам навотпредвид в общи линии.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2005, 03:19 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 20 пъти.
:)И нам мен не ми харесват всичките заяждания и "безпринципни" обиди(някои много я харесват тази дума като гледам :D ).Иначе в спора се ражда истината.Дайте да спорим за нещо смислено обаче.
Аз също съм на мнение,че колегите са си колеги и трябва да се уважават само заради това.А във форума тези,които не ме кефят са единици :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2005, 06:56 
Пишете, о, братя

А всъщност за какво се карате?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2005, 14:18 
В началото бе словото
Аватар

shaho написа:

Абе ние ще се вземаме,ама нали трябва някакъв параван запред хората.Пред нас с Духа стои мисията да се противопоставим на глобализацията чрез увеличаване количеството на интелекта,което е правопропорционално на популацията в Студентски град.Само така може да се противостои на пъкления план на масоните за монолитен световен модел.Сега обаче трябва да те терминираме или да станеш член на братството "Ипсилон-Профанус".Имаме връзки с евреите,ще ти продадем и темите 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2005, 16:25 
Пишете, о, братя

Аз мойте теми на евреи не ги давам:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2005, 18:09 
Пишете, о, братя
Аватар

shaho написа:

И аз това се чудя...ама те юристите нали са за това?Трябва само да не спраш да говориш,няма значение какво:)Дайте поне някаква смислена тема да ровичкаме.Идеи?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2005, 19:05 
Легендарен флуудър
Аватар

DID_miss написа:
shaho написа:

И аз това се чудя...ама те юристите нали са за това?Трябва само да не спраш да говориш,няма значение какво:)Дайте поне някаква смислена тема да ровичкаме.Идеи?

Какво ще кажеш за отражението на наводненията в Ихтиман върху популацията на кралските пингвини в пустинята Сахара? :D

Цитат:
Но това,че тези хора ще са ти колеги, не означава,че непременно трябва да ги харесваш(не бъркай симпатията с уважението само).

Не си спомням да съм казвал нещо за харесване, ама карай - няма значение :D

Цитат:
прати ми едно Лс да видим в коя група си,за да ми дадеш една крина алтруизъм наесен.

7-ма група. Когато и където кажеш, за алтруизъм - винаги!! :D

П.П. Масоните на сапун!!!! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2005, 19:16 
Пишете, о, братя
Аватар

Ами ако беше валяло толкова много в Сахара вместо в Ихтиман,можеше и да се завъдят кралски пингвини,което означава,че отражението на валежите в Ихтиман е крайно отрицателно върху популацията на кралските пингвини в Сахара,които пък от своя страна не съществуват,следователно не съществува и популация на кралските пингвини в Сахара,т.е. отражение на валежите в Ихтиман върху популацията на кралските пингвини в Сахара няма,а това което се опитвам всъщност да кажа е,че подтемата ти не е свързана с темата!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща