hahohihi написа:
Shiro написа:
Victoria: ще е достатъчно, стига да са ти верни.
А аз искам да попитам момичетата: колко от вас наистина смятат да стават програмистки? В смисъл ... и да смятат и да искат.
.. аз искам да попитам същото.. за съжаление колкото и пъти да бях в София винаги попадах на момичета искащи да учат Информатика или КН.. питайки ги "Защо?" те отговаряха - "Искам да тествам игри..".. "Винаги това съм искала..".. доподкрепяйки тезата си че не знаят какво искат ги питах "а с какво се занимаваш?.." или "какво обичаш да правиш сядайки на компютър.." и т.н., отговаряха ".. Ами последно учех Уорд, Ексел, ПауарПойнт.." .. "да правя игри..", ест. масата отговори бяха от този тип.
(В отговор на Широ) Аз искам и смятам да стана!Може би на този етап няма да усъвършенствам знанията си в СУ, имайки предвид някои оценки от дипломата ми, а също така големия брой момичета които искат да станат "програмистки", НО ще е в СУ когато и да е.. защото знам че го искам и знам че ще го направя!
Поздрави
аз кандидатствам за КН
първо реших че ще кандидатствам само с математика,но не специалности като приложна математика и...
после реших че искам да е нещо що годе преспективно
и така се роди тва решение
отделно се запалих от правенето на някакви елементарни ХТМЛ-ски странички преминавайки към основите на PHP където съм заседнала в момента...някой да не сметне че тва го мисля за голямото програмиране де

имам приятел програмист и там правят откачени неща разказвал ми е за някои проекти и като цяло изглежда интересна и преспективна работа в която постоянно трябва да обновяваш знанията си
един ден искам да имам своя софтуерна фирма ,но ще се задоволя и с работно място в microsoft
абе не че съм върл член на някое програмистко движение,но това е единственото което поне малко ме придърпва
29.40-бал трябва да стигне
предопредиха ме че ще има някакви дето "знаят" много математика и такива дето поназнайват туй онуй от програмиране ....
и горе долу ту ще е чупка ,ту ще е кривка ..но на мен няма да ми е проблем
да дам игнор или канцел както казвала една мъдра преподавателка в БСУ