Паган,не съм съгласна донякъде с теб-може би аз съм единствената (а може и други ентусиасти като мен да има,не го изключвам и това като вариант),но аз например се надявам на стипендия адски много-защото съм на мнение,че парите които се вкарват в това уни са страшно много.И все пак остава надеждата,че с времето ще са си заслужавали

и мисля,че си заслужават-познавам страшно много хора,които вече се издигат в йерархията на различни фирми с диплома от НБУ.А и съм на мнението,че в крайна сметка университета ни дава 30 % ,останалите 70 % изцяло зависят от нас самите- трябва да си креативен,напорист,тук таме с връзки (разбира се и за съжаление) и най-вече позитивно настроен млад човек и сам да си отваряш вратите към света-никой в днешно време няма да ти се обади да те покани на интервю за работа без дори да си пуснал CV за длъжността

.Университета ти дава основа и посоки,а дали ние ще градим и ще изберем правилната-нито СУ нито НБУ ще са отговорни за успеха или провала ни...
А за ясната картина-такава няма скоро да има-всеки има своите предпочитания за университет.Темата на този форум е "Относно НБУ..."ама нещо ние я размихме тая тема-вече тук не се говори за НБУ а се спори кой университет е по-добър-е,съжалявам,че ще разочаровам някои от вас,но по мое мнение до такъв извод няма да се стигне в близките седмици...месеци...да не кажа годинки

просто всеки е заел ясна позиция по въпроса,но жалкото в случая е,че никой не позволява да прочете и две думи навъпреки без после да се опита да го обори и то с нападки...няма по-добър от двата-СУ има своите традиции,името му е изградено и сега просто славата му се поддържа,докато НБУ тепърва поема по този път-просто стряскащото за повечето,които определено предпочитат класиката е,че НБУ напредва с голяма скорост,в което няма нищо лошо-само,че СУ не прави нио по въпроса-правят го само студентите,които следват там-но не по качествения и достоен начин,а с груби нападки към останалите университети.И се питам защо?-за да бъдат верни на уни-то си или за да се самоубедят,че те самите са направили правилния избор?Загадка,а?:)