Дата и час: 31 Мар 2026, 01:17

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 430 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 13:13 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
аз пък си мислех, че от няколко коментара не можеш да прецениш когото и да било... явно повредата е само в моя телевизор

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 13:14 
Да живей словото
Аватар

Хора, стига сте си подхвърляли гадни забележки. Достатъчно ви е напрегнато и без да си тровите живота с такива глупости. И да, наистина конкретното обиждане на някои излиза от рамките на добрия тон.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 13:17 
В началото бе словото
Аватар

Blood Countess написа:
Haralampii написа:
аз съм доволен от УНСС йурналистиката... имам 6.00. Сега беше по трудно в СУ, но мисля, че паксе справих... ще се разбере

ЧЕСТИТО!

мерси :) УСПЕХ и на тебе ! утре ще бъде интересно на устния в УНСС...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: хаха
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 13:18 
В началото бе словото
Аватар

jexjex написа:
Ей, страшна работа сте!
Преди да излязат оценките от изпита всички му правехте евала на Светуващият; той ви уверяваше, че сте талантливи и ще успеете да влезете, а вие за благодарност, че ви четка самочувствието и хвърля трохи на гладната ви надежда, му се възхищавахте ( на моменти дори прекалено, лично мнение) все едно слушате човека от снимката на аватара му.
Е, след резултатите, се видя, че не всички са еднакво талантливи. нима сте мислили, че е така?

Абе не е така.Мене този Светуващ си ме дразни още откакто влизам във форума..Което е една седмица примерно..И не знам защо НАИСТИНА :shock: Просто...тези високопарни изразчета,тези квалификации,които раздава...Изображение
Някъде прочетох,че той има 5.Е,аз имам повече от него,но няма да седна да определям кой е тъп,кой не е,кой е бавноразвиващ се... :roll: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 13:19 
Resurrected
Аватар

Благодарил (а): 39 пъти.
И мен ме учудва Светуващия. Бях си изградила добра представа за него, но днес падна доста ниско... Може би си има причини, трябва да проявим разбиране. Не е прав да обижда Крис- аз на нея лично адски й се възхищавам на волята и амбицията! Не се карайте- правете любов, а не война :wink: ! "...ще се радват на труда си хората и ще се обичат като братя!" :lol:

I swear I'm not the devil though you think I am...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 13:37 
В началото бе словото

хахахахах ,това е форум,не се взимайте прекалено насериозно. Светлю,баце ,твоето си е престъпно намерение бе! :P

Живейте си живота,навън е слънчево! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 13:38 
В началото бе словото
Аватар

Given написа:
хахахахах ,това е форум,не се взимайте прекалено насериозно. Светлю,баце ,твоето си е престъпно намерение бе! :P

Живейте си живота,навън е слънчево! :D

... и топло!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 13:41 
От дъжд на вятър

jexjex написа:
Ей, страшна работа сте!
Преди да излязат оценките от изпита всички му правехте евала на Светуващият; той ви уверяваше, че сте талантливи и ще успеете да влезете, а вие за благодарност, че ви четка самочувствието и хвърля трохи на гладната ви надежда, му се възхищавахте ( на моменти дори прекалено, лично мнение) все едно слушате човека от снимката на аватара му.
Е, след резултатите, се видя, че не всички са еднакво талантливи. нима сте мислили, че е така?
Светуващият, не мисля, че е необходимо да замерваш останалите с твоите успехи. има ли изобщо смисъл от това?
Колкото до девойката с 3-ката...ти си знаеш доколко е удачно да тръбиш за "добрата" ти подготовка. при такава оценка или подготовката или ти не сте били на нивото на университета, но от коментарите ти става ясно, че не е първото...

Откога да отидеш на частни уроци с парите на майка ти и баща ти и да зазубриш 15-20 теми едно към едно е "талант" и "успехи в живота"? То всеки мангал с четвърти клас и нормален правопис може да се справи с това. Проблемът е, че господин Светуващия не е видял нищо, освен това, което са му показали в частните уроци, нито е кандидаствал в минали години, нито се е сблъсквал с каквато и да е корупция, и си прави изводчета като пич.

С една дума: който смята, че оценката в СУ по литература се изкарва с талант има сериозни мозъчни увреждания.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 13:49 
В началото бе словото
Аватар

аз смятам така.. с талант и умения, придобити с труд !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 13:52 
Resurrected
Аватар

Цитат:
Откога да отидеш на частни уроци с парите на майка ти и баща ти и да зазубриш 15-20 теми едно към едно е "талант" и "успехи в живота"?

Охооооооооооооооо! В голяма грешка си! На мен ми се наложи да назубря повече от 80 и то за 8 месеца, през които ходих на уроци!! Но важното е не да знаеш запетайките, а да научиш разработката, т.е. зубрят се само "валеристефанизмите" и "високопарните" фрази, както казваше учителката ми. Аз си зубрех стабилно, но гледах да вкарам и нещо свое, да включа паралел с нещо, което съм прочела в някоя книга или стихотворение, извън тези от изпитната програма, някоя лична асоциация. Затова исках Гео- защото можех да правя паралели с любимия ми философ- Ницше, до припадък!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 13:58 
В началото бе словото
Аватар

учене си трябва...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 13:58 
Resurrected
Аватар

Haralampii написа:
учене си трябва...

Абсолютно съгласна съм!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 14:12 
В началото бе словото
Аватар

Blood Countess написа:
И мен ме учудва Светуващия. Бях си изградила добра представа за него, но днес падна доста ниско... Може би си има причини, трябва да проявим разбиране. Не е прав да обижда Крис- аз на нея лично адски й се възхищавам на волята и амбицията! Не се карайте- правете любов, а не война :wink: ! "...ще се радват на труда си хората и ще се обичат като братя!" :lol:

Kрис е прекрасно момиче с невероятен талант и,който не я познава не може да изказва каквито и да е мнения по неин адрес,още повече личностни нападки...И аз се разочаровах от Светуващия-в началото ми беше забавен и интересен-"интелектуалеца"-всезнайко,но в последствие-сега като прочетох тези нападателни и изпълнени със злоба постове-се стъписах и не очаквах,че може да падне до там...в този аспект на мисли надушвам някакво далечно,но и доста близко Дежа Вю с Байганьовското :x :? :wink:

Последна промяна Poetessa на 27 Юли 2007, 15:30, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 14:14 
В началото бе словото
Аватар

Ауу,изтървах форума за ден и всичко избухна.Е,то се очакваше при присъствието на определени личности.

Нека поговоря по-общо за кандидатстването.

Не може един ВУЗ да става любим или нелюбим в зависимост от изкараната оценка/освен,ако няма "нетипични" случки/.В СУ,вече знаете,имам 3.25 и въобще не се класирах за журналистиката,а насочих всичко към УНСС.Там изкарах 5.00 на писмения и сега готвя устен.Не мразя СУ и не обожавам УНСС.Разчитам на свои усилия и на помощ от преподавателите,независимо в кой ВУЗ.Няма смисъл и основание да се говори къде става да се учи и къде не,без да си го изпитал сам или да го е изпитал много близък.Това,че УНСС от скоро въведоха журналистиката не я праща веднага в най-долната класация.Не забравяйте,че като нова,там се стремят да я развият,а най-важното е,че все пак е в София.Така че имаме от една страна динамично развиваща се специалност,градяща уважение и традиции и
специалност/журналистика-СУ/,която чрез доказаните си традиции и успехи помага много на своите студенти.

С такава нагласа "влязох" в КСК,с такава мисля и да "изляза".

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 18:15 
Дръменбейсонафт
Аватар

И все пак...някой да държа в 292????

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 430 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  Следваща