ADeLL написа:
Питайте мен,питайте мен!!!! Значи аз горещо преопръчвам Full House,значи казвам ви който гледа този сериал ще се накефи много,корейски както се досещате,16 епизода,страхотен е,просто го приемете на доверие.После ще ми благодарите,сигурна съм,ще има да благославяте че сте приети Кореистика.Ето малко инфо :
тука това е торент:
тукНе гарантирам за скоростта,защото е от външен източник и има сравнително малко сийдъри,дръпнете си едно две епизодчета,пък ако ви хареса ще ви го цъкна на ДВД и готово.
А иначе тва е един много добър сайт със торент и уикипедиа за драми и сериали на Китайски,Японски и Корейски,повечето драми имат английски субтитри,което е много добре и можете да упражнявате езика доста добре.Тва е най-добрия сайт за мен лично.
тукЛелее... чувствам се неинформирана на фона на вас двете...

Благодаря за полезната информация.
Всъщност е много по-добре и много по-полезно да ги теглим от торенти, иначе не си е работа да се взираш в милиметрови субтитри!
Аз от своя страна имам доста музика, така че ако някой се интересува, да пише в скайп.

Всъщност тя е само японска?!?!?
Wikipedia написа:
A story about love and heartbreak, sadness and self-preservation.
Вече не си спомням за името, но бях чела една книга, в която авторът казваше, че всички любовни истории са еднакви. Само, че докато в приказките принцесата целува жабока и той става принц, в реалността принцесата целува принца и той става жабок.

Ако ме разбирате накъде бия и колко жалка е всъщност реалността както на принцесата, така и на принца.
Както и да е, главната идея е, че романтиката в тази тема започва да взема превес... Хаха

Момичешка му работа?