Дата и час: 22 Яну 2026, 00:02

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 172 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2007, 22:38 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
mrent написа:
dimage написа:
Цитат:
...

на курсовете казаха че тема под 12 страници изобщо не проверявали!!!! Нямам думи....

на кой курс?! :shock:

И аз съм чувала такива неща, но не вярвам. Това си зависи и от почерка, и от редовете на страница. Не може да е критерий за нищо. Е, естествено едва ли с 2 страници може да се изкара прилична оценка, но кой знае - има талантливи хора :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2007, 22:46 
В началото бе словото

е*ати таланта трябва да си :))))))))))) иначе ще е хубаво да сменим малко темата, а ? То се е видяло , че няма да излезнем на едно мнение...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 00:22 
Дръменбейсонафт
Аватар

dimage написа:
Цитат:
...

ЕВАЛА! И аз над това се чудя - та това е една от най-дългите теми... 8 странички и 4.50 хахах , на курсовете казаха че тема под 12 страници изобщо не проверявали!!!! Нямам думи....

на нас на курса казаха, че се чете до към 15та стр. след което не им се занимава...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 10:09 
От дъжд на вятър
Аватар

Абе като обобщение мога да кажа, че размера не е от значение. Това и Каймакамова и Донков и кой ли не го каза на "дългия" курс от октомври до февруари.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 11:06 
В началото бе словото
Аватар

dimage написа:
Кой каквото писал- писал! Кой каквото изкарал - изкарал! Има още един изпит - успех на неуспелите : ) Мисля че няма какво повече да се каже по тази тема :?:

Хаха чакай само хората да си видят темите е сега във Вторник и Сряда и глей кво става!!! Темата ще бъде възродена!!! :lol: :roll: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 14:35 
Пишете, о, братя
Аватар

ballbi написа:
dimage написа:
Кой каквото писал- писал! Кой каквото изкарал - изкарал! Има още един изпит - успех на неуспелите : ) Мисля че няма какво повече да се каже по тази тема :?:

Хаха чакай само хората да си видят темите е сега във Вторник и Сряда и глей кво става!!! Темата ще бъде възродена!!! :lol: :roll: :twisted:

Е, аз мисля да си го спестя. Според мен е по-добре това време да го прекарам в учене, защото до момента не знам на някой да му е помогнало (нито на знанието, нито на настроението) това, че си е видял темата :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 14:42 
В началото бе словото

Page_B написа:
ballbi написа:
dimage написа:

Е, аз мисля да си го спестя. Според мен е по-добре това време да го прекарам в учене, защото до момента не знам на някой да му е помогнало (нито на знанието, нито на настроението) това, че си е видял темата :)

Изключително много си прав/а, с изключение на настроението тук-таме, но все пак не е проблем да отделяш по 15 мин. на ден , нали :))))) Успех на всички ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 15:07 
Пишете, о, братя
Аватар

veiskela написа:
Page_B написа:
ballbi написа:
dimage написа:

Изключително много си прав/а, с изключение на настроението тук-таме, но все пак не е проблем да отделяш по 15 мин. на ден , нали :))))) Успех на всички ;)

:) Да го отделям за какво по-точно? Наистина извинявай, но не ти разбрах мисълта :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 15:41 
Twilight addict - too lost in Edward and Jake
Аватар

Аз пък мисля да си видя темата - че оценката няма да я променя, няма, но пък държа да видя т.н. " критерии ", забележки и препоръки в рецензията * ако има *. Все пак гоним по - високи оценки на редовния, а без знание какво не им е харесало този път няма как да успея да кача 50 стотни след месец :)

Пък и сега уча по литература, толкова обичам и предпочитам, този предмет :) Стига с тази история :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 17:42 
В началото бе словото
Аватар

Дени написа:
Аз пък мисля да си видя темата - че оценката няма да я променя, няма, но пък държа да видя т.н. " критерии ", забележки и препоръки в рецензията * ако има *. Все пак гоним по - високи оценки на редовния, а без знание какво не им е харесало този път няма как да успея да кача 50 стотни след месец :)

Пък и сега уча по литература, толкова обичам и предпочитам, този предмет :) Стига с тази история :wink:

М да де и аз за това мисля да отида! Да видя аджеба кви са им критериите на тия хора!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 18:24 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Цитат:
Е това е невероятно!
По колко реда си имал на страница?
Конвенционално би трябвало да са до 26-28, макс 30 реда. Не повече. Ти да не си писал по десетина!?
Бах мааму!
30 листа!

Хмммм, 30 реда макс казваш...
Без да се напъвам писах по 33 на страница, а оставих място и отдолу и отгоре. Как да е, имам малко тъп въпрос - да речем щастлив съм от оценката си от предварителния, не искам да ходя на редовния, какво трябва да направя, за да ми се зачете тази оценка?
Вторият въпрос е към вече влезлите в право - с тва 5.13 и шестици при балообразуващите предмети от училище колко ми трябва на литературата фактически/минималните балове всички сме ги чели, но ни радват слабо/?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 18:31 
Живее, за да пише
Аватар

aahz написа:
Вторият въпрос е към вече влезлите в право - с тва 5.13 и шестици при балообразуващите предмети от училище колко ми трябва на литературата фактически/минималните балове всички сме ги чели, но ни радват слабо/?
3,50 ти стига, за да покриеш минимума (колкото и слабо да те радва той :lol: ), с 4.00 и нагоре си 100% вътре. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 19:32 
Twilight addict - too lost in Edward and Jake
Аватар

Калев написа:
aahz написа:
3,50 ти стига, за да покриеш минимума (колкото и слабо да те радва той :lol: ), с 4.00 и нагоре си 100% вътре. ;)

Блажено е да си момче 8) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 20:45 
В началото бе словото
Аватар

:idea:

Последна промяна ballbi на 02 Юни 2007, 20:55, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 20:50 
В началото бе словото
Аватар

А btw да си момче наистина е блажено :D :spam2: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 172 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Запазване на оценките след кандидатстудентски изпит

в Студенти - общ форум

shikata

2

632

03 Юни 2008, 19:54

shikata Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Предварителния изпит по Философия и социални науки

[ Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6 ]

в КСК 2011-2012

tobi

87

5683

15 Юли 2011, 22:21

Звездица Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Резулатите от предварителния изпит по журналистика

в ФЖМК

adelina_

3

2078

04 Апр 2011, 21:11

adelina_ Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Оценки от предварителният изпит по география-Коментари

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в КСК 2007-08

Astella

57

4639

05 Юни 2007, 20:05

marrylin Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Предварителен изпит по математика - 20 май 2007 (коментари)

[ Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10 ]

в КСК 2007-08

korpusito

139

14683

31 Май 2007, 23:18

Raya_Alexandra Преглежда последните мнения