Stark написа:
Gery'LM написа:
Stark написа:
Така и така се навъдиха теми за почти всяка специалност,та още една няма да е излишна.Хайде всички бъдещи,колеги и колежки ако въобще пилеят време по нета,да драснат в темичката или н Лс да се опознаем,та да психясваме заедно отранко

На изпита по англ. в СУ ти каза,че имаш 4.13, дори да имаш 6-ци в дипломата по БЕЛ и чужд език пак балът ти е под 25,който е минимален за трето класиране мъже в тая специалност...Може пък с БЕЛ да си кандидаствал...поне така нещата биха били по-реални..
Сметка ли ми държиш

Какво аджеба те бърка с какво съм влязъл,след като съм вътре

Като не знаеш с какво съм канд. защо въобще се хабиш да пишеш
нямазначение намери си креативно занимание,че така само обричаш мозъчните си клетки
И шса разлея като мисля да не се оливам.Родом съм от Банско,завръшил съм 1аег в София,завършил съм и кратък курс по аграрен алкохолизъм в близкия парк(Заимов),много обичам да се заяждам с хората особено по форумите и за да го правя по-успешно се насочих към психологията

Пък и да ми изпушат чарковете няма лошо,както е казал бай ни Марко "лудите те да са живи".С какво ще се занимавам като завърша-кой знае,само с психологията няма да остана,но съм убеден че ще ми даде добра основа за развитие.
Туйито,засега

Нито ти държа сметка,нито се заяждам...изобщо не ме интересува ЗАЩО ще учиш тая специалност.Дори миналата година бях първи курс психология,но реших,че не е за мен тая специалност...
Искам да отбележа,че науката е сериозна и няма общо с както ти казваш "човъркане на мозъци" и "психясване"...ще учите доста сериозни неща ...предполагам знаеш
А за изпита,с който си кандидатствал-ти сам спомена,че е английски в една тема...
Много хора си се скъсват от учене,за да са в специалност,която много искат...за пример просто ще дам моя приятелка,която я разделиха 10 стотни от Медицинския..и ще опита следващата година.
Прав си-не те познавам и не мисли,че съм те заяла за нещо,най-малкото не съм такъв човек.Искрена съм и казвам каквото мисля.Но Обичам Честните Хора..тва е всичко