Дата и час: 30 Мар 2026, 18:44

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 134 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 18:50 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз уча в Благоевград и мога да ви кажа, че там проверяващите са най-големите мързели!!! Резултатите ги чакайте някъде около 15- ти, никой няма да си дава зор!
видях, че се интересувате от баловете за ЮЗУ, минималните от миналата година за т. нар. топспециалности, за които се кандидатства с Български
Публична администрация - 20.79, Психология - 20.76, Социални дейности - 20.69, Връзки с обществеността - 21.60, другите просто не мога да си ги спомня, за филологиите бяха и по-ниски!
Дерзайте, хора, ама ако ме питате мене навсякъде университетите са си една и съща боза!!!
Няма значение къде учиш, щом си в България- Нашето образование е голям майтап!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 19:04 
Плиний Стари
Аватар

не съм съгласна по въпроса за образованието!
По принцип е доста често срещано явление сред младите хора да търсят перспектива само и единствено в чужбина...всичко зависи от самия човек и наистина няма значение къде учиш..ако ще и в Харвард и Принстън да е-ако си катил няма да прокопсаш...а иначе ако си читав и искаш наистина да стане нещо от тебе,и в НБУ да отидеш,пак ще станеш кадърен...

Не превъзнасяйте чужбина толкова много...гнилеж има навсякъде и не се заблуждавайте,че има място,където всичко е супер....а да не говорим,че камъкът си тежи на мястото...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 19:58 
В началото бе словото

Не превъзнасям чужбина, но имам представа какво е тук...
Иначе по въпроса- ако работиш усилено имаш шанс...ако не - пак имаш шанс...за чистач, продавач или общ работник на строеж...
Ако става въпрос за самия Югозападнал университет- не е чак толкова лошо, но все пак - не се прецаквайте да записвате психология ако ви приемат там...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 21:55 
В началото бе словото

:shock:
Точно психологията е едно от първите ми желания там. Какво й има на специалността? Мисля, че щом има обучение и за докторска степен, най-старата е (още от създаването на университета), би трябвало да е добра...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Май 2007, 23:48 
В началото бе словото

Независимо от това, че има докторска степен- когато завършиш някой, чиято диплома е издадена от СУ, с който се бориш за работно място, независимо от това колко си кадърен ще те сгази ако насреща му извадиш диплома от ЮЗУ!
Освен това- Психологията е в Правно-исторически факултет! Деканът е правист и си гледа специалностите, които са свързани с правото - публичната администрация и международните отношения, останалите сме като бедните роднини...
Наистина ако ще се захващаш с нещо в ЮЗУ- Право, Публична администрация или Международни отношения, другите нямаме никаква тежест!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Май 2007, 09:30 
От дъжд на вятър
Аватар

Ей хора, вече има изнесени резултати от предварителните кандидатстудентски изпити в ЮЗУ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Май 2007, 11:08 
В началото бе словото

В такъв случай се надявам на предварителния изпит да им имам поне над 4,50, за да се пробвам с публична администрация. Благодаря за съвета.

Резултатите, които видях и всеки може да види на страницата университета - http://ksk.swu.bg/ , са само за история, математика, руски език, френски език и немски език засега.

Според инфорамция от вестник "Струма" резултатите от изпита по български език ще бъдат обявени идната седмица. Дерзайте!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2007, 12:00 
В началото бе словото

Добре де какво става с тоя български? Това просто вече е гавра...Има ли някъде информация кога най-накрая ще излязат тези резултати? :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2007, 14:33 
Драскач
Аватар

На мен ми казаха, че резултатите по български били излезли вчера, ама мързелите още не са ги качили на сайта, незнайно защо :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2007, 15:03 
В началото бе словото

Кой ти го каза това?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2007, 16:26 
В началото бе словото

Излезнали са.
Имам един въпрос към тези, които са запознати с ЮЗУ-то.Как мислите дали има шанс момче да влезе задочно нещо, без значение какво с оценки от дипломата 3 и 4 и 4.50 от изпита по български? Става въпрос само за специалностите с български.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2007, 20:30 
В началото бе словото

Излезли са! Първо да се похваля, че имам 5.50 на изпита по български.

Jozefina:
Излезнали са.
Имам един въпрос към тези, които са запознати с ЮЗУ-то.Как мислите дали има шанс момче да влезе задочно нещо, без значение какво с оценки от дипломата 3 и 4 и 4.50 от изпита по български? Става въпрос само за специалностите с български.

---
При общо пет специалности с по около 50 места всяка има доста малка вероятност, ако трябва да бъда откровен, а и оценките от дипломата са доста ниски. Все пак не мога да кажа категорично.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2007, 10:20 
В началото бе словото

Малко повече са от 5 защото забравих да кажа, че момчето ще се явява и на изпита по говорните способности.Това са всичките възможни специалности за които ще кандидатства.Как мислиш, дали има шанс някъде?
Педагогика
Предучилищна и начална училищна педагогика
Специална педагогика
Социална педагогика
Начална училищна педагогика и чужд език
Предучилищна педагогика и чужд език
Логопедия
Славянска филология
Българска филология
Културология
Психология
Социални дейности

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2007, 20:15 
В началото бе словото
Аватар

Първо да изразя мнение по въпроса за ЮЗУ-диплома и СУ-димплома..определено има шанс този с дипломата от Сум да те смачка, но ако си разбираш от работата дипломата вече няма значение..Защото на хората има трябват кадърни специалисти, а не диплома...Ако този от СУ не разбира и на половина от тебе тогава ти си за мястото..Та мисълта ми е, че вече в днешно време няма значение къде си завършил, а колко можеш и знаеш..и естествено какви връзки имаш..За съжаление е така...колкото и да не ни се ще..
Иначе като гледам минималните балове от миналата година..малко се шашкам, макар че по история на изпита имам 5.50..оценките от дипломата ме дръпват доста назад...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2007, 14:07 
В началото бе словото

Шанс, че има - има. Все пак трябва малко повече нерви в резерв и добра подредба на специалностите. Решаващо е и търпението. Има шансове, разбира се, пък и това са три класирания.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 134 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Кандидатстудентска кампания 2006 - общ БГ преглед

в КСК 2004-05-06

alhimikat

12

3876

19 Фев 2006, 17:08

J`E`K`O Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Ще има ли подфорум за новата кандидатстудентска кампания?

в КСК 2009-2010

United_

4

1270

31 Окт 2008, 23:19

^PrincessA^ Преглежда последните мнения