Дата и час: 21 Яну 2026, 20:29

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2007, 11:17 
Twilight addict - too lost in Edward and Jake
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
tiha_chest написа:
EleiN , недей отчайва момичето моля те. Аз съм първи курс (вече втори) социални дейности и един колега иска да се мести право. След като си поговори с една дама от Учебен отдел се оказа, че трябвало да има успех над 4.50, да е издържал изпитите по български и история, да си подаде необходимите документи за прехвърляне и му остава само да чака да види дали ще го огрее след класиранията за прехвърляне. А преди да посети Учебен отдел го бяха наплашили милия, че или трябва да е учил или да учи МО, да има успех в голяма близост до 6:00, или да си плати стабилно. :roll: Така че дерзайте деца и не се шашкайте особено :)

Еми, уж такава информация дават и други благонадеждни източници. Ма то си е божа работа - аз си искам право и ще се опитам да си вляза по нормалния начин, демек, и с хубава оценка по литература. Направих темата, защото мисля, че няма да е лошо,все пак, да се знае нещо и от самите студенти в СУ, нали вие сте ни спасението - и дано, бъдещите колеги :PPP

Отново мерси за инфото - мн ценно беше !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2