Дата и час: 16 Яну 2026, 13:55

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 172 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 21:01 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Цитат:
Ей, четиримата, които сте с 5.13...

Това е прокълнатата оценка на СУ!

А честито!

Вътре сте в СУ на 100%!
Но ще тръпнете до края за първите си желания. Щото сте вътре в по-ниско разрядните специалности, но най-желаните 4-5 поне 1/2 от вас, които имате 5.13 ще ги сънувате. За това сега налягайте яко над втория изпит, който ще държат някои от вас (визирам кандидатстващите с история и английски или друг чужд език), ще там ви е шансът.
Шансът да изкарате повече на редовния е много нисък. 5.13 е най-коварната и смотана оценка сред по-високите. Това значи, че единият от двамата проверители ви е писал 5.25, а другият 5.00. Псувайте на воля тоя, който ви е писал по-ниската оценка.

Дерзайте сега, предстои ви едно от най-гиганстките чакания в живота ви.
Жена не се чака толкова дълго, колкото КСК-резултати...

Първо - всъщност сме 11....
Второ - 12 стотни са само психологическа граница/да я наречем абсолютната 3 или за краткост А3/ и ако 5.13 е най-кофт оценката кво правят хората с5.00? Смисъл, за да се чувства човек щастлив така или иначе му трябва поне 4 по литература/поне в моя случай/ дори и с 5.88. Тъй че звучи наистина добре "вие сте прецакани, вие сте прокълнати", но май няма нищо по-лошо от това да се готвиш за два редовни изпита.

And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 21:41 
В началото бе словото

Благодарил (а): 2 пъти.
за момче оценка от 5 нагоре по история е перфектна (справка последните няколко години с 5 по история и 6 по каквото трябва в училище е била необходима най-много 3,60 и нещо по литература за право, т.е. с 5,13 гледаш просто да нямаш двойка), момичетата да му мислят

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007, 22:15 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Page_B написа:
veiskela написа:
Page_B написа:
ballbi написа:
dimage написа:
Кой каквото писал- писал! Кой каквото изкарал - изкарал! Има още един изпит - успех на неуспелите : ) Мисля че няма какво повече да се каже по тази тема :?:

Хаха чакай само хората да си видят темите е сега във Вторник и Сряда и глей кво става!!! Темата ще бъде възродена!!! :lol: :roll: :twisted:

Е, аз мисля да си го спестя. Според мен е по-добре това време да го прекарам в учене, защото до момента не знам на някой да му е помогнало (нито на знанието, нито на настроението) това, че си е видял темата :)

Изключително много си прав/а, с изключение на настроението тук-таме, но все пак не е проблем да отделяш по 15 мин. на ден , нали :))))) Успех на всички ;)

:) Да го отделям за какво по-точно? Наистина извинявай, но не ти разбрах мисълта :roll:

Ми, да речем за да споделиш някое мнение или просто за разнообразие.. Имах предвид , че не можеш по цял ден да висиш над темите, нещо такова имах предвид :)))) А пък и тук-таме може и да прочетеш нещо смешно , което малко или много да ти подейства освежително .. Лично аз затова съм тук ;) Естествено не очаквай мненията във форума да ти изкарат оценката... :))

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2007, 00:04 
Пишете, о, братя
Аватар

е да.. така да... Но да се разкарвам до СУ ме мързи .. Пък и вече не ми пука особено 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2007, 08:34 
В началото бе словото
Аватар

Хора ... , въобще не съм наясно с балове и оценки ... Поради това бих искал да ви попитам нещо ... Оценката от предварителния по история ми е 5,38 (горе - долу см доволен) ще ми бъде ли достатъчен минимума по литература (тоест 3 ) , за да успея да се класирам в правото ?

Благодаря ви предварително :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2007, 09:05 
Пишеща машина
Аватар

Поне да беше погледнал сайта на Университета преди да пишеш тук ... :x

http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... on+bg.html

Ето, виж сметни и си сравни....Как може някой да ти каже дали ще ти е достатачно при положение, че тук влизат и Балообразуващи...които не си споменал какви са ти .........

Айде успех!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2007, 09:56 
От дъжд на вятър
Аватар

Aqua ~ написа:
Хора ... , въобще не съм наясно с балове и оценки ... Поради това бих искал да ви попитам нещо ... Оценката от предварителния по история ми е 5,38 (горе - долу см доволен) ще ми бъде ли достатъчен минимума по литература (тоест 3 ) , за да успея да се класирам в правото ?

Благодаря ви предварително :)

Трудно е да се каже. Ако стартовият ти бал от училище ти е 12 може би с 3 ще е възможно. По принцип балът се върти около 25 ама може да достигне и -/+ 1-1,5 единици... Зависи всичко от темите, оценките и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2007, 18:38 
От дъжд на вятър
Аватар

aahz написа:
Цитат:
Ей, четиримата, които сте с 5.13...

Това е прокълнатата оценка на СУ!

А честито!

Вътре сте в СУ на 100%!
Но ще тръпнете до края за първите си желания. Щото сте вътре в по-ниско разрядните специалности, но най-желаните 4-5 поне 1/2 от вас, които имате 5.13 ще ги сънувате. За това сега налягайте яко над втория изпит, който ще държат някои от вас (визирам кандидатстващите с история и английски или друг чужд език), ще там ви е шансът.
Шансът да изкарате повече на редовния е много нисък. 5.13 е най-коварната и смотана оценка сред по-високите. Това значи, че единият от двамата проверители ви е писал 5.25, а другият 5.00. Псувайте на воля тоя, който ви е писал по-ниската оценка.

Дерзайте сега, предстои ви едно от най-гиганстките чакания в живота ви.
Жена не се чака толкова дълго, колкото КСК-резултати...

Първо - всъщност сме 11....
Второ - 12 стотни са само психологическа граница/да я наречем абсолютната 3 или за краткост А3/ и ако 5.13 е най-кофт оценката кво правят хората с5.00? Смисъл, за да се чувства човек щастлив така или иначе му трябва поне 4 по литература/поне в моя случай/ дори и с 5.88. Тъй че звучи наистина добре "вие сте прецакани, вие сте прокълнати", но май няма нищо по-лошо от това да се готвиш за два редовни изпита.

az съм момиче и имам 5. 13 и мисля да спра историята
немският ми е по-важен.
Малко рисковано , но все пак...този ужас не мога да го мина отново

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: ...?
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2007, 20:12 
В началото бе словото
Аватар

Оценката ми е 4.25,при положение че очаквах наи-много 3 :D .С 2 шестици от дипломата как мислите колко би ми било достатъчно по Литература за право...?Моля за прогнози тъй като всяка година бала е различен.Мисля че има около 180 човека над 4.25 по История... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ...?
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2007, 20:20 
От дъжд на вятър
Аватар

lord_catharsis написа:
Оценката ми е 4.25,при положение че очаквах наи-много 3 :D .С 2 шестици от дипломата как мислите колко би ми било достатъчно по Литература за право...?Моля за прогнози тъй като всяка година бала е различен.Мисля че има около 180 човека над 4.25 по История... :wink:

5.50 ти трябва минимум по Литература и се надявай да не дадат лесна тема по История лятото :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2007, 21:42 
В началото бе словото

хора,не се спичайте,имате мн високи оценки,аз уча право и мога ви кажа,че 4.50 по двата предмета за момиче жлизаш!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2007, 00:01 
От дъжд на вятър
Аватар

blackange написа:
хора,не се спичайте,имате мн високи оценки,аз уча право и мога ви кажа,че 4.50 по двата предмета за момиче жлизаш!

а за момче? :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2007, 11:37 
В началото бе словото
Аватар

W140 написа:
blackange написа:

а за момче? :?

още по-ниски оценки:wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2007, 11:40 
Master Of Puppets
Аватар

blackange написа:

това за коя година става въпрос? :roll:

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2007, 14:26 
В началото бе словото

Както и да го гледате балът от миналите години се е запазил почти един и същ...Тази година няма да е по-различно - давам гаранция !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 172 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Предварителния изпит по Философия и социални науки

[ Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6 ]

в КСК 2011-2012

tobi

87

5417

15 Юли 2011, 22:21

Звездица Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Запазване на оценките след кандидатстудентски изпит

в Студенти - общ форум

shikata

2

620

03 Юни 2008, 19:54

shikata Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Резулатите от предварителния изпит по журналистика

в ФЖМК

adelina_

3

2039

04 Апр 2011, 21:11

adelina_ Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Предварителен изпит по математика - 20 май 2007 (коментари)

[ Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10 ]

в КСК 2007-08

korpusito

139

14336

31 Май 2007, 23:18

Raya_Alexandra Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Оценки от предварителният изпит по география-Коментари

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в КСК 2007-08

Astella

57

4478

05 Юни 2007, 20:05

marrylin Преглежда последните мнения