Първо: Честито на всички новоприети студенти в НБУ!
Второ:
ucbwear написа:
Enzo написа:
И аз се записах вчера ... Масови Комуникации! Доволен съм много от всичко ... и директора на програмата е пич, само дето ме контузиха с 1050 лв
И аз така масови комуникации...на теб дадоха ли ти нещо като студентска книжка или нещо от тоя род?
Е приятно ми е тогава, колега Ми не са ми давали нищо
Приятно ми е, колеги и колежки - и аз съм Масови комуникации

:):)
На мен студентска книжка също не дадоха- предполагам, че това ще се случи на първи октомври или директора на програмата като ни прати е- мейли с часа и залата, в която ще се събираме специалността, ще ни даде повече инфо относно книжката и всичко останало- незнам дали повечето сте си сформирали часовия график на лекциите на място, но на мен лично директорът пропусна да ми спомене за тази ми привилегия, та днес ходих да си я доуточнявам. Ако работите или ще пътувате- отидете най-скоро, когато можете, защото групите се запълват със скоростта на светлината и има вероятност да ви сложат в група, чието провеждане на лекция е до 9 вечерта, както можеше да се получи и при мен самата.
П.П. От доста време не бях влизала във форума и сега като се зачетох в коментарите оставам приятно изненадана, че има страшно много привърженици на НБУ, което няма как да не ме радва! Университета е супер- студентите в него също. Познавам много от тях и оплаквания от база и преподаватели няма, което ме кара да се чувствам още по- добре, че избрах точно в този уни да уча

:):)