Дата и час: 01 Апр 2026, 18:23

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 901 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 61  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 16:33 
Пишеща машина
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
пак вършеят из сайта- не се отваря :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 16:34 
Форумно зомби
Аватар

Ще получа удар....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 16:35 
Живее, за да пише
Аватар

Joyride написа:
MZ4 написа:
Цитат:
Далчев е сложен автор,трябва ти усет и творческо мислене за да изградиш една добра тема , философията на неговото творчество не подлежи на зубрене,така че темите са абсолютно равностойни

[b]няма автор, който да е научен и да е сложен , но може да се каже наистина ,че той е един ..

Автор,който да е научен???!!!!!!!!!!!!!!!...как се учи автор изобщо, има две положения или принципно разбираш литературата или я научаваш,заучават и назубрят

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 16:36 
Пишеща машина
Аватар

научен, да - в това включвам да се вникне в проблемите и да се разбере като цяло "аджеба този кво е вършил" . може би точната дума наистина не е научен, по-скоро РАЗБРАН . ученето е на цитати :wink:

ЕДИТ : относно не-отварянето на сайта- сигурно пак слагат някои разпределения . може би тези по журналистика :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: .
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 16:54 
Пишеща машина
Аватар

дани написа:
побеснявам!!!!!!!сега ще са ми лепнали една красива двойка и защо?????едва ли ще могат да кажат!!!нали не искаха назубрени теми.много по-вероятно е да назубриш за далчев!!!те какво си мислят-че който е писал за него си е мислил темата на мометна.глупости!!!истинско мислене и творчество(което уж много ценят) има при цитатите!няма как да назубриш такова нещо!!няма как да знаеш кои цитати ще се паднат!!за пишеш по втората тема е нужно повече акъл,защото тя се базира на знанията за двама автори,трябв а да правиш съшпоставки,да правиш изводи!1АКО ПИТАТЕ МЕН ТЪРСЯТ ТОЧНО ТОВА,КОЕТО ОТРИЧАТ ПУБЛИЧНО-ЗУБРЕНЕТО!!!

Абсолютно, изцяло и категорично на момента си измислих всеки един ред, всяка една дума в темата ми за Далчев на изпита... :D

Бях отишъл на изпита без нито едно зазубрено фрагментче от която и да е тема (предполагам ,зашото не ми остана време) и до последно смятах да пиша по есето...Но като видях неприятната и изискваща сериозно осмисляне тема по "есето" ,която едва ли бих разработил за 5 часа, реших да си разработя една на момента за Далчев, а предполагам затова и стана сравнително къса - > 7 стр.

(нямам нито един цитат от критик в темата или нещо подобно, всичко съм си мислил на место)

--------

Понеже и аз смятах, че "АКО ПИТАТЕ МЕН ТЪРСЯТ ТОЧНО ТОВА,КОЕТО ОТРИЧАТ ПУБЛИЧНО-ЗУБРЕНЕТО", затова писах по Далчев...И всичко беше въпрос на импровизация... :roll:

--------

Joyride написа:
че може и той да се назубри. а и този от комисията не знам защо си въобразява, че който го е писал, е учил в у-ще -надали има някой ,който разчита на 2-та часа ,отделени там. разкош направо

Това,на което може да разчита един уеник е :

2 дена по 2 часа = 4 часа Далчев
+ ЗИП (още 4 часа)
+ 52 часа философия в 11 клас ... :D

-аз лично на това разчитах (+ 2 учебни часа на частен урок) :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 16:57 
Пишеща машина
Аватар

jantex -- + 52 часа философия в 11 клас - това е супер :D ние .. не сме имали такива екстри. браво за темата и че си съумял да се справиш сам - дано ти я оценят по достойнство :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 17:02 
Пишеща машина
Аватар

Joyride написа:
jantex -- + 52 часа философия в 11 клас - това е супер :D ние .. не сме имали такива екстри. браво за темата и че си съумял да се справиш сам - дано ти я оценят по достойнство :D

Благодаря много за пожеланието :oops: :oops: :oops:

П.П. Между другото часовете по философия, доколкото знам , са задължителни (ЗП) , поне в 11 клас :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 17:03 
Пишеща машина
Аватар

явно много си внимавал в училище :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 17:13 
От дъжд на вятър
Аватар

Сега ще ви кажа какъв карък съм аз :?
В деня преди изпита по БЕЛ в УНСС, понеже бях луднала - все пак първи изпит ми е за годината - реших да си направя турско кафе и да си обърна чашата с утайката, та да видя какво ми е спретнала съдбата :roll: Добре, ама аз като не разчитам знаци... Обърнах чашата и - О, чудо! - голяма буква И - ей такава точно... Викам си: Иван Вазов - Неееееееееее!!! И си измих чашата. На другия ден се пада Йовков. Там някъде - помислих си, е имало джвъчка, която е правила буквата Й, но нали съм си невежа в окултните науки... Както и да е.
Чакайте, има още...
Ден преди изпита в СУ си ровя из чекмеджетата в бюрото си, а в ръцете ми все се бутат някакви листове от тема по Атанас Далчев, писана миналата година (аз съм кандидат-студент ветеран), накрая и книжка, озаглавена "Атанас Далчев. Критически прочити". Викам си - стига съм търсила символика във всичко! Затворих си очите за пореден път и за пореден път се убедих, че в живота символите имат водещо значение.
Какво ще кажете вие?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 17:15 
Паисий
Аватар

ще кажа, че една определена прослойка от обществото ни, обикновено току-що завършила, по това време на годината се отдалечава от рационалното мислене...

пълни глупости са това :lol:

Fcuk you, I won't do what you tell me

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 17:16 
Пишеща машина
Аватар

ще кажа ,че преди да излезна за всеки един изпит си поглеждаш "багатериите" и първия път гледах Йовков , а после Далчев . не споменах ,че Йовков го бях преговаряла месец и половина преди изпита, а Далчев умишлено го бойкотирах :twisted:
да не говорим ,че днес в УНСС се паднаха теми , върху които щях да си изпиша ръцете , но не би ,защото не се записах за изпитите там.. кой е по-по-най карък :twisted:

Последна промяна Joyride на 24 Юли 2006, 17:16, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
От дъжд на вятър
Аватар

Ами и аз си мисля, че са глупости. Ама истината си е истина :-)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
Пишеща машина
Аватар

Regina написа:
Ден преди изпита в СУ си ровя из чекмеджетата в бюрото си, а в ръцете ми все се бутат някакви листове от тема по Атанас Далчев, писана миналата година (аз съм кандидат-студент ветеран), накрая и книжка, озаглавена "Атанас Далчев. Критически прочити". Викам си - стига съм търсила символика във всичко! Затворих си очите за пореден път и за пореден път се убедих, че в живота символите имат водещо значение. Какво ще кажете вие?

Ами аз ще кажа ,че ако си чела и си споняше статията на В. Стефанов Йовковите герои четат знаците ,сигурно щеше да си преговориш темите за Йовков и Далчев... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 17:18 
Пишеща машина
Аватар

хаха jantex ще ме разбиеш :lol:
DS - глупости или не - факт са -каръщината е налице :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 17:18 
От дъжд на вятър
Аватар

В. Стефанов е моят кошмар наяве и насън. Но ти не си мисли, че не писах по темите, де... Все пак, не ми се учи още една година :-)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 901 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 61  Следваща