Дата и час: 21 Яну 2026, 13:14

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 21:36 
Драскач

Благодарил (а): 0 пъти.
Giselle написа:
Assasiyah, това значи ли, че като си завършила училище не си кандидатствала, а си започнала работа? Питам тер защото аз имим такива идеи, но... Какво си работила и въобще лесно ли е да си намериш работа в тази сфера като завършил средно? Извинявай за любопитството, просто търся съвет :oops:

Като завърших миналата година кандидатствах, но не изкарах добри оценки на изпитите и съответно не ме приеха (в СУ не бях писала изобщо педагогиките, а в УНСС не ми стига 3.50-то за нищо). Обаче да си призная си намерих работа някак на късмет - фирмата, в която работя сега имаше стажантски програми и аз ходех там чат-пат. Така септември, за да не се сдухам че не следвам, започнах да ходя на стаж. Януари минах и на трудов договор и съм адски доволна, че имах шанса да поработя малко след училище - хем си начесах крастата да си почина от учене една година, ами и научих доста неща и то такива, които няма да науча в университета. Но не всяка работа си струва - просто попаднах на такова място, там всички са висшисти (с едно-две изключения) и изобщо много се научава от такава обстановка. :)
Също така знам, че няма да издържа още една година без да следвам - просто разбираш колко е необходимо. Затова съм адски щастлива че тая година се справих с историята и имам шанс да запиша нещо наистина смислено! :D И се радвам, че работих една година, вместо да уча педагогика (нищо против специалността, просто не ми е призвание, нищо не трябва да се записва просто така). :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3