Дата и час: 16 Яну 2026, 15:58

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Дек 2006, 16:47 
Master Of Puppets
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
kem4o написа:
факт си е просто софиянцци ще са много по-добре подготвени,дори само от наученото в училище,а ние ще трябва да ги догонваме

Това е супер относително :!: Изобщо не можеш да категоризираш едни ученици от София като по- добре подготвени от други, които учат "в провинцията". Според изказването ти, ученици от най-изостаналото учебно заведение в София, пак ще са по-добри от ученици от най-елитната гимназия в Пловдив, Бургас или който и да е друг град от "провинцията"... поне аз така го разбрах... Поправи ме, ако бъркам.

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Дек 2006, 17:02 
В началото бе словото
Аватар

:D :D :D кво ме нападнахте бе хора,егати комплексарщината,няма да обърнете внимание на добрата страна на нещата,а почвате веднага да опровергавате,да вкарвате злоба ...мразя хората да не ме разбират и да трябва да се обясняам допълнително ...първо,поздравления за тези,които вече се чувстват "хомосапиенс",щом тяхната оценка за мен е,че съм се осрала,предлагам да си заврат "компетентното" шопско мнение,някъде надълбоко,така че да усетят натиска с цялото си същество 8) ,защото е тъпо,когато правя комплимент на града,на образованието и признавам,че искам да стана част от цялата им система и да уча,работя и развивам ,именно,в София,някой да почва да ми злобее и да търси винаги негативното
речник на кемчо:
атакувам-правя опит да достигна определено ниво,да се развия ,да се докажа,да намеря мястото си,да достигна онова,което според мен е квалитетно и престижно(образование в столицата)
ем,мн се извинявам,ако в градовете в провинцията ви е на високо ниво образованието,може да сте много интелигентни и кадърни,в това не се съмнявам,казвам просто ,че в моето училище 5 години съм си клатила краката и имам отлични оценки,а в софия, по мои наблюдения тва не може да стане,това имах предвид с изказването,че там са по-подготвени,но щом и в малките градове ви дават мн зор-раздвам се за вас,ще ви е нужен по-малко труд сега при подготовката за кандидатстване ...успех на всички,без значение от кой град сте,нали всички сме българи :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Дек 2006, 18:04 
Легендарен флуудър
Аватар

Ама и вие сте подхванали един иначе толкова смислен спор... :? София vs. Province. Просто не отива на големи хора като вас да спорите на тая тема.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Дек 2006, 20:38 
В началото бе словото
Аватар

еми аз не исках да подхващам, какъвто и да е спор,защото човек трябва да бъде уважаван,заради качествата си,а не заради произхода и местожителството си...затова и пожелавам успех на всички,стига да са умни,разсъдливи,последователни и амбициозни :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Дек 2006, 21:17 
Master Of Puppets
Аватар

kem4o написа:
кво ме нападнахте бе хора,егати комплексарщината,няма да обърнете внимание на добрата страна на нещата,а почвате веднага да опровергавате,да вкарвате злоба ...мразя хората да не ме разбират и да трябва да се обясняам допълнително.

От кога изразяването на лично мнение е признак на комплексарщина? И ти като си толкова убедена в правотата си, защо си тръгнала да се оправдаваш? Аз лично злоба не виждам (Da Buzz просто стилът му на писане е по-хаплив :wink: )... И ако наистина толкова държиш хората да те разбират и да не "обясняваш" допълнително - ми пиши ясно и точно, а не както дойде :wink:

Само още едно уточнение: Аз не съм от малък град. Мисля, че темата е приключена. :wink:
uktc, ти както винаги си прав, бе, дарлинК :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Дек 2006, 21:43 
Легендарен флуудър
Аватар

Raya_Alexandra написа:
uktc, ти както винаги си прав, бе, дарлинК :)

Освен когато съм седнал или легнал, нали, дарлинК? :love7:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Дек 2006, 21:48 
Master Of Puppets
Аватар

uktc написа:
Освен когато съм седнал или легнал, нали, дарлинК? :love7:

:love2: Ето, пак си прав. 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2006, 03:34 
В началото бе словото
Аватар

добре бе,сладури,кво ше рече да пиша,както ми дойде-ми,искрена съм и директна,мисълта ми тече бързо,гледам и да пиша бързо :D ,съжалявам,че оставам неразбрана и моите извинения,не съм говорила з аникой конкретно,така че не приемай,че смятам Бургас за малък град...с кво ще кандидатствате :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2006, 10:39 
Драскач
Аватар

Аз лично с литература, журналистика и английски, та да мога да покрия повече специалности

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2006, 11:32 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
kem4o написа:
факт си е просто софиянцци ще са много по-добре подготвени,дори само от наученото в училище,а ние ще трябва да ги догонваме,но в крайна сметка забележете,че повечето известни и успели хора в България са родом от првинцията...така че атакувайте столицата,ние сме тези които ще я превземем рано или късно :P

Ами не мисля, че са по-подготвени :P Залегнеш ли си сериозно над четирибуквието, ще се справиш без значение от къде си. Колкото до това, че "провинциалистите" са го ударали повече на живот - ами едва ли, едва ли има друг град с повече места за ходене от София, или поне аз откакто дойдох тук трудно се задържам на едно място, вечно има къде да се излезе... в Бургас си беше повече скука, добре че беше лятото та да идем малко на плажче... ама тя Рая си знае де :twisted: :twisted: :twisted:

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2006, 11:46 
Легендарен флуудър

:lol: Бургас не е малък град и там има доста забавления и извън лятото. От друга страна, подобни разсъждения у една пловдивчанка като kem4o, направо ме побъркват. Пловдив, Варна, Русе не са провинция от никаква гледна точка в нашата страна. Дори селянията е по-малка отколкото в София... доскоро си мислех това! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2006, 12:57 
От дъжд на вятър
Аватар

kem4o написа:
че в моето училище 5 години съм си клатила краката и имам отлични оценки,а в софия, по мои наблюдения тва не може да стане,това имах предвид с изказването,че там са по-подготвени

Ми не знам, в кое училище учиш, но мога да ти дам конкретен пример. Аз уча в гимназия в Пловдив, а моят приятел(вече студент в СУ) учеше в София също в гимназия и докато той наистина през 5-те години в тая гимназия буквално си клати краката и подари кокичета на едната даскалка, защото тя му каза, че това иска, за да му пише 6 , то аз си скъсах задника от учене и продължават да ми тровят живота с ненужни за мен неща като физика поради простата причина, че всеки учител си държи на предмета.
Наистина ми е интересно къде учиш и защо слагаш всички училища в един град под общ знаменател. Вероятно в София има много качествени гимназии където ги стягат децата, но и във всеки друг град има такива и то не са едно или две :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2006, 13:12 
От дъжд на вятър
Аватар

Здравейте всички! Аз викам да спрете вече да се обяснявате в кой град има повече дискота и забавления,а да си поговорим малку... кой с какво ще кандидатства(хихихи)!!! Тъ... Аз ще кандидатствам с ГЕОГРАФИЯ + РУСКИ ЕЗ. !!! Ако има кандидатстващи с един от двата,или пък и с двата предмета да каже до къде е стигнал с ученето.Аз за сега знам 9 теми по география и ми е мъка да ги уча! :))) Някой по-запознат може ли да ми каже горе долу какви оценки трябва да изкарам на изпита по руски и география че да вляза в спец. Туризъм примерно... :>>

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща