кво ме нападнахте бе хора,егати комплексарщината,няма да обърнете внимание на добрата страна на нещата,а почвате веднага да опровергавате,да вкарвате злоба ...мразя хората да не ме разбират и да трябва да се обясняам допълнително ...първо,поздравления за тези,които вече се чувстват "хомосапиенс",щом тяхната оценка за мен е,че съм се осрала,предлагам да си заврат "компетентното" шопско мнение,някъде надълбоко,така че да усетят натиска с цялото си същество

,защото е тъпо,когато правя комплимент на града,на образованието и признавам,че искам да стана част от цялата им система и да уча,работя и развивам ,именно,в София,някой да почва да ми злобее и да търси винаги негативното
речник на кемчо:
атакувам-правя опит да достигна определено ниво,да се развия ,да се докажа,да намеря мястото си,да достигна онова,което според мен е квалитетно и престижно(образование в столицата)
ем,мн се извинявам,ако в градовете в провинцията ви е на високо ниво образованието,може да сте много интелигентни и кадърни,в това не се съмнявам,казвам просто ,че в моето училище 5 години съм си клатила краката и имам отлични оценки,а в софия, по мои наблюдения тва не може да стане,това имах предвид с изказването,че там са по-подготвени,но щом и в малките градове ви дават мн зор-раздвам се за вас,ще ви е нужен по-малко труд сега при подготовката за кандидатстване ...успех на всички,без значение от кой град сте,нали всички сме българи