Дата и час: 29 Мар 2026, 21:03

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Юни 2007, 13:43 
Шеф на матрицата

Благодарил (а): 0 пъти.
А ти тия 33 специалности май си ги писал като да влезеш :shock: толкова ли не те интересува кво ще учиш или просто има 33 неща дето ти харесват и се реализират повече от МО.
Тия работи дето ги изкарвате за кво мое се реализираш си е донякъде на късмет. Да не ви цитирам от сборника на СУ за една определна специалност кво беше написано:"Подготвя лидери които се занимават с нз си кво блаблабла, кажете ми на един лидер колко му е заплатата. И стиа сте бачкали за пари.Трябва да се работи за кауза особено държавната раота е в полза на държавата и обществото особено ако е по-властна позиция. Като искате да бачкате за лична кауза отваряйте бизнеси. Ако мислите че държавната раота ще ви уреди и ще зимате много пари значи много се лъжете.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Юни 2007, 19:35 
Легендарен флуудър
Аватар

@dimage:

Гарантирам ти на 1000000% че стажове не се осигуряват :) ако сама си намериш, намериш, иначе няма. Желая ти успех! И на всички които ще влязат МО, а за перспективна работа - сами ще видите добре ли е или зле, в много теми се изписа достатъчно за МО.

Също така е безмислено МО да се пише назад в списъците, балът е прекалено висок. Пишете го в челната 5-6тица ако сте решили това да учите.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Юни 2007, 23:12 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
FTF написа:
Ако има некоя специалност с добра реализация ,моля кажете, дето сички са доволни и реализирани и въобще не заблудени, та да пиша докато е време :?

"Али Баба" търси дюнерджия - 25 лв на ден. :lol:
Най-перспективната специалност!!! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Юни 2007, 09:37 
Шеф на матрицата

25лв на ден :shock: сериожа ли е? Че тука мноо добре ше се реализирам, поече от ПА дето зима по-малко от 10лв на ден. Горките хора от ПА и въобще от държавната администрация. Хич не минават пари и подкупи през тях, хич не крадат. СИромаси :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Юни 2007, 21:42 
В началото бе словото

Ей,хора.Я споко.Аз като я пуснах тази тема,си знаех,че така ще стане.Всички се оплакват от тези специалности, като МО,ПА,Политология...и аз просто се надявах,че ще чуя някой доволен чрез тази тема....но нещо не се получи :roll: Май искам невъзможни неща :) Явно 'борбата е безмилостно жестока' за реализацията и малцина успяват. Ама като се замисли човек то целия живот си е една борба. Пък и не виждам как да искаме реализация с МО за абсолютно всеки,при положение,че от толкоз много дипломати няма нужда! А относно високия бал на ПА, според мен се дължи на това,че хората като видят,че едната година балът е бил висок и си казват 'хоп,дай да го пиша,начи е хубу...' и тъй кръговрат! Общо взето хората с нашите интереси, тр.да избират - да следват това,което искат и да поемат големия риск, или да си стоят на сигурничко,потискайки аспирациите си...
Изборът си е наш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2007, 12:46 
В началото бе словото
Аватар

Добре де,все пак някой от изучаващите МО няма ли да даде някаква информация?????

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2007, 13:42 
Shogun

Благодарил (а): 12 пъти.
МО накратко:
"С добра дума и пистолет в ръка, се постига много повече отколкото само с добра дума."
Пауърд бай Алфонсо Капоне 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2007, 14:05 
В началото бе словото

Ти да не си гледал днес Най-смешните животни... :) и да копираш лафовете на Робин :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2007, 17:30 
Легендарен флуудър

Аве, май скоро е играл Цив4: "You can get more with a kind word and a gun that with just a kind word!" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2007, 08:14 
В началото бе словото
Аватар

Виждам че не ви пука особено много за нас кандидатствашите,ама все пак ае някой да прежали от "безценното" си време и да даде инфо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2007, 20:12 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
3 страници и още поне 3 теми инфо имаш,като толкова не ти е ясно влез и ще ти се изясни

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2007, 20:38 
В началото бе словото
Аватар

Плазмодий написа:
3 страници и още поне 3 теми инфо имаш,като толкова не ти е ясно влез и ще ти се изясни

3 страници глупости и 3 теми в които пише неща които интересуват вече влезлите в МО!Никъде не намерих нищо конкретно.И вече съм супер разколебан за специалността.Просто от 1000 човека един не се е изказал положително.Жалко щото точно нещата,които се изучават много ми харесват,ама май ще трябва някви финанси да уча,въпреки че са ми супер противни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2007, 08:43 
В началото бе словото
Аватар

Ей лоши хора сте!Ае някой да каже как са преподавателите,да си каже доволен ли е че е приет МО или може би съжелява,да каже какво мисли относно реализацията.2-3 казаха че само с връзки ставало,обаче нещо не съм съгласен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2007, 12:07 
В началото бе словото
Аватар

Бате, не те разбирам. В момента просто буташ и драпаш някой да се изкаже положително за специалността. Мразиш финанси, харесва ти специалността-какво повече. Ако си си решил въобще не се занимавай с другите, особено хора, които и представа си нямат от специалността. Гроздето им е кисело или просто говорят глупости. Всеки мрънка за реализация и за дипломати и президенти. Ха, ами ставайте си дипломати, на мен просто ми допада специалността и основата, която тя ми би дала, за да се насоча на някъде. А вече хората от самата специалност си знаят негативите и могат да ти ги кажат-перфектна специалност няма. Аз съм от страхотна гимназия, но ако ме хванеш ще ти говоря за простотиите, които стават :)
Прерових и аз огромно количество форумни страници, за да добия преставата, че освен всичко цари ако мога да цитирам: "разврат и безпътие". Какво повече можеш да иска човек:lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2007, 12:24 
В началото бе словото
Аватар

Еми да ти кажа няма да си скъсам задника от учене сега година и половина и после още 5 години,защото ме кефи да уча МО.Исках да разбера дали като изляза с МО ще мога да си намеря някаква си работа по-специалността.Дали изобщо е приложима.Ясно е че на 25 години няма да стана "важна клечка",която да взима 5000 лв заплата.Обаче да съм учил 17 години и накрая да ходя да зидам по строежите не ми се иска.А ти каква основа търсиш???Това е висше образование!!!Или имаш намерение да учиш докато станеш на 50???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. kakvo mislite za noviq sport jaming

в Спорт

Loff KrIsI

2

496

28 Сеп 2008, 00:35

rogertaylor Преглежда последните мнения