Дата и час: 29 Мар 2026, 21:02

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 17:31 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
CasapA, след като отново задавам въпрос значи информацията в линковете, които си ми пуснал, не ми е била достатъчна, не мислиш ли? А според теб дали бих пускала спамове, относно теми, които касаят понататъшното развитие на живота ми?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 17:40 
gatekeeper
Аватар

Цитат:
А според теб дали бих пускала спамове, относно теми, които касаят понататъшното развитие на живота ми?

аз го правя постоянно(=
какво лошо в това да се надсмиваш над съдбата си?
(=
пък и...все някога ще стъпиш на криво...дали ще е днес, или утре- има ли значение- ако не си подготвен, няма да се оправиш(=

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 18:06 
От дъжд на вятър

Think, не ти пиша ЛС, защото това, което ще ти кажа, се отнася до всеки в този форум.

В унсс имам непосредствени впечатления предимно от моята специалност, затова и говоря само за нея. Ти вече няколко пъти ме пита за правото, регионалното развитие и т.н в унсс, но няма какво да ти кажа за тези специалности-просто не ги уча аз и няма смисъл да си измислям или да предавам чужди мнения за тях(откъде да знам доколко са верни и доколко не :? ). Ако всеки във форума на су например говореше само за специалността, която сам следва, а не за университета изобщо, нямаше да има нелепи и арогантни мнения като онова, което ми пейстна на ЛС.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 18:28 
В началото бе словото
Аватар

Casapa е един от малкото хора,които дават точна информация.Все пак е глупава да споделяш мнението на някой друг без изобщо да си компетентен по въпроса :D
Casapa RESPECT!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 19:05 
В началото бе словото

Няколко пъти ли? Питах те най-много 2 пъти. Но щом това е 'няколко' за теб, ок. А относно това,кой каквото учи за него да коментира,ще е мн. добре ако стане. Но в крайна сметка не трябва да забравяме, че и цялостното име на университета понякога има значение! Но пък ако ще обсъждаме цялостния имидж на университетите, то надали мястото е в тема като ' МО в УНСС или МО в СУ' и други които са конкретизирани за някоя специалност.Защото в крайна сметка,човек,ако знае какво иска да учи и да постигне, той успява без значение точно къде е учил,с това да речем,че си държи на своето. Не казвам, че средата няма значение и че не влияя на оформянето на човека и развитието му,но съгласете се,че интелигентните хора където и да учат-успяват. А ако някой случайно попадне в хубав университет, а мястото му далеч не е там...(меко казано), то този човек надали ще испее... Тай че който иска да обсъжда имиджи на университети, май трябва да си създаде негова си, друга темичка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 21:39 
Shogun

Благодарил (а): 12 пъти.
Касапа...мисля, че спорихме с въпросния преди много време. Беше много обиден, че не е успял да влезе МО в СУ и сега се опитва всячески да оплюва. Но нищо, времето ще покаже кой-кого...
Няма да се наемам да сравнявам МО на 2те места. Познавам няколко човека влезли МО срещу определена сума в УНСС и общо взето си карат и изпитите по същата технология. Имам също и преки наблюдения благодарение на тези хора и мога да кажа, че няма голяма разлика.
П.С- напълно споделям мнението на Think!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 22:23 
От дъжд на вятър

Цитат:
Беше много обиден, че не е успял да влезе МО в СУ

:lol: :lol: :lol:
това няма смисъл да се коментира!
За последен път казвам, че в СУ имах желание да уча, но не МО, а японистика.

Цитат:
Но нищо, времето ще покаже кой-кого

прав си :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 00:00 
В началото бе словото
Аватар

kamenchooo написа:
Май в крайна сметка ще избера МО в СУ.В УНСС трябва да се подготвям за 4 изпита.Това е нечовешко!Като им видях "основите" на математиката,егати "основите".Аз съм от МГ ама то такива "основи" няма!!!Ще трябва цяла година да решавам.Ако и с литературата е така...Общо взето е много тъпо измислено.Това го няма никъде по света.Да кандидатсваш политическа специалност с математика :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Срам и позор да кажеш,че си от математическа гимназия,а "основите" от изпита за УНСС да са ти трудни :roll: Аз съм от езиковата гимназия в Хасково и математиката определено не ми е една от силните страни.Въпреки това ходих на уроци по математика точно 1 месец за тези "основи" и имам 5,84 на изпита. Пфу !

--- Бъртранд Ръсел ---

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 09:10 
В началото бе словото

marinela_koleva, мн. яко това за умните, които се колебаят, напълно вярно си е! Тези дето нищо не разбират и не им пука мн. лесно вземат решения:) И аз бтв съм от езикова гимназия и съм супер зле по математика и имам 5,83. Наистина не е толкова трудна математиката от основите. Водиш ме с 1 точка, ей :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 09:40 
Летописец Виртуоз
Аватар

Извинявайте, обаче прочетохте ли този коментар...

Page_B написа:
Това казвам.. Модул 3 си намерил и това не са "основи" само :)

:roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 09:40 
В началото бе словото
Аватар

marinela_koleva написа:
kamenchooo написа:
Май в крайна сметка ще избера МО в СУ.В УНСС трябва да се подготвям за 4 изпита.Това е нечовешко!Като им видях "основите" на математиката,егати "основите".Аз съм от МГ ама то такива "основи" няма!!!Ще трябва цяла година да решавам.Ако и с литературата е така...Общо взето е много тъпо измислено.Това го няма никъде по света.Да кандидатсваш политическа специалност с математика :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Срам и позор да кажеш,че си от математическа гимназия,а "основите" от изпита за УНСС да са ти трудни :roll: Аз съм от езиковата гимназия в Хасково и математиката определено не ми е една от силните страни.Въпреки това ходих на уроци по математика точно 1 месец за тези "основи" и имам 5,84 на изпита. Пфу !

Еми трябваше да си направиш труда да прочетеш малко постове преди да правиш коментари.След това писах че съм гледал изпита модул 3 а не основите!!!!!!!!!И за това ми стана мн интересно какви са тея основи от който половината не мога да ги реша.А то се окааза че тва бил истинския изпит! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 16:30 
В началото бе словото

явор написа:
Извинявайте, обаче прочетохте ли този коментар...

Page_B написа:
Това казвам.. Модул 3 си намерил и това не са "основи" само :)

:roll:

Да прочетохме всичко, явор, или поне аз. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2007, 17:35 
Драскач
Аватар

CasapA написа:
Цитат:
Беше много обиден, че не е успял да влезе МО в СУ

:lol: :lol: :lol:
това няма смисъл да се коментира!
За последен път казвам, че в СУ имах желание да уча, но не МО, а японистика.

Цитат:
Но нищо, времето ще покаже кой-кого

прав си :)

Едва ли Касапа си ме спомня, но още миналата година бяхме обменили няколко ЛС-та по повод на това че по това време и аз също бях приета МО в УНСС, а в последствие на следващо класиране минах в др специалност, но както и да е това не е от значение в момента. Това което исках да кажа е че още тогава той сподели че искаше да учи МО в УНСС както и защо точно това и защо точно там и това че не го били приели МО в СУ незнам как го измислихте :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2007, 00:29 
В началото бе словото
Аватар

Think написа:
marinela_koleva, мн. яко това за умните, които се колебаят, напълно вярно си е! Тези дето нищо не разбират и не им пука мн. лесно вземат решения:) И аз бтв съм от езикова гимназия и съм супер зле по математика и имам 5,83. Наистина не е толкова трудна математиката от основите. Водиш ме с 1 точка, ей :)

Момиче или момче?Да знам дали си конкуренция :P :wink: :D Бтв поздравления за оценката :) Ако и дипломата е висока вътре си 8)

--- Бъртранд Ръсел ---

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3