Дата и час: 03 Апр 2026, 01:29

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 664 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:05 
Cthulhu fhtagn
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
petio написа:
Пиша както си ща и ти нищо не моеш да направиш.

ХАХАХХА Колко си жалък... наистина ли се гордееш с това как пишеш?

Относно теста - нямам мнение, но се съмнявам че може да те резнат... съмнявам се дори че има проверяващ - в УНСС няма.

Вземи се научи да ползваш нормално форума и да ти излизат съобщенията без тагове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:05 
В началото бе словото
Аватар

БТВ ако става дума за трудност на изпит - мисля, че Су също им пада нивото - доста лесни задачи дават ...

Само ВИАЗ (май не уцелих името) държат фронта ...

@liq - Има много сайтове, web базирани приложения и информационни системи правени от жени, които са на много високо ниво ... Също така познавам жени много добри в дизайна... Но жена да разбира от Асемблер примерно - ами бройки са...

Последна промяна LFirestorm на 19 Юли 2007, 23:10, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:07 
Cthulhu fhtagn
Аватар

LFirestorm@gmail.com написа:
БТВ ако става дума за трудност на изпит - мисля, че Су също им пада нивото - доста лесни задачи дават ...

Само ВИАЗ (май не уцелих името) държат фронта ...

Съгласен съм
(ВИАС - висш институт за архитектура и Здтоителство :P вече е УАСГ - Университет за архитектура строителство и геодезия )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:10 
В началото бе словото
Аватар

Що се отнася за мнението на Methuselah аз мисля, че съм описал всичко вярно и затова ще ида да си проверя от къде са ми взели точки и изобщо не можеш да ме накараш да мисля, че това е грешно - ако за нещо смислено са ми зели точки ще го приема (макар неприятно), но мисля, че задачите са ми описани добре. А що се отнася за ВИАС (УАСГ) бях на изпит и там, макар че нямам мераци за там - да видя задачите бях и смея да кажа, че дори не се опитвах особено и съм написал като за 5 - 5.20, което означава, че и там стават по-лесни... Ако се бях замислил може би щях да напиша и за повече...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:14 
Пишете, о, братя
Аватар

Mathu гордея се да...когато се налага пиша правилно, когато не-не.
Колкото до трудността...цялото образование е тръгнало надолу.Засега наистина УАСГ държат фронта ма надали за дълго.Все пак всичко зависи от кандидатите.Когато намаляват кандидат-студентите и нивото им е зле кво да правят университетите.Те са безсилни щото не зависи от тях.Да не говорим, че картинката за изпитите след 7 клас става все по-трагична.След години очаквам нещата да стигнат и до 1ви клас(леко преувеличено).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Стига с тоя виас. Стола им сега не бачка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
Cthulhu fhtagn
Аватар

Напълно прав си да го правиш. Аз протестирам срещу хората които отиват с нагласата "..... им на проверяващите - резнали са ме нарочно".
В цяла БГ за съжаление задачите стават все по-лесни. Ако си подготвен нямаш проблеми никъде да влезеш. Направи ми добро впечатление само един ВУЗ и само с една задача : http://www.math10.com/forumbg/viewtopic.php?t=2208

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:15 
В началото бе словото
Аватар

HAKERA написа:
Що се отнася за мнението на Methuselah аз мисля, че съм описал всичко вярно и затова ще ида да си проверя от къде са ми взели точки и изобщо не можеш да ме накараш да мисля, че това е грешно - ако за нещо смислено са ми зели точки ще го приема (макар неприятно), но мисля, че задачите са ми описани добре. А що се отнася за ВИАС (УАСГ) бях на изпит и там, макар че нямам мераци за там - да видя задачите бях и смея да кажа, че дори не се опитвах особено и съм написал като за 5 - 5.20, което означава, че и там стават по-лесни... Ако се бях замислил може би щях да напиша и за повече...

Гледай сега има разлика какво мислиш е какво е в действителност - когато аз кажа мисля - аз наистина мисля - спомням си какво съм правил и знам какво съм направил ... Досега не съм бил на изпит какъвто и да е било без да знам как съм се справил - по-малко от очакваното не съм имал... Случвало се е даже повече...

Теб не те познавам, но познавам хора, които доста често "мислят" и после са разочаровани ...

Иначе: Нищо лошо да си провериш какво ти е грешно - може пък при въвеждането нещо да са сбъркали... А и както казваше преподавателката ми по математика : "Най-добре се учим от грешките си ..."

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:18 
В началото бе словото
Аватар

Бeтон написа:
Стига с тоя виас. Стола им сега не бачка.

Е просто го споменахме де ... Аз лично съм с две леви ръце - хич ме няма в никакво рисуване...

А и архитект от ФМИ нема да излезеш ... То си е просто друга тема ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:21 
Пишете, о, братя

Здравейте, на всички ! :) и аз се присъединявам към множеството от 5.60 :) на мат 1 . HAKERA що се отнася до оценяване на предварителния бях драскал и бяха ми зачели само 3 задачи (3.20) :) много се зарадвах понеже аз много грозно пиша(като всички математици :P ) ,така че по-добре си виж работата ако ти се занимава ако не .. и аз ще ходя на мат 2 :) за кеф и защото няма стереометрия.
А що се отнася за програмистките специалности и за жените , има изключения. Аз се занимавам с програмиране от 5 клас и не съм виждал много жени програмисти и толкова добри математички въпреки ,че има момичета/жени който ходят и на IMO и тем подобни .

п.п. и не толкова очевидното | max{ac}=1/4
| a=c

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:26 
В началото бе словото
Аватар

abstract написа:
Здравейте, на всички ! :) и аз се присъединявам към множеството от 5.60 :) на мат 1 . HAKERA що се отнася до оценяване на предварителния бях драскал и бяха ми зачели само 3 задачи (3.20) :) много се зарадвах понеже аз много грозно пиша(като всички математици :P ) ,така че по-добре си виж работата ако ти се занимава ако не .. и аз ще ходя на мат 2 :) за кеф и защото няма стереометрия.
А що се отнася за програмистките специалности и за жените , има изключения. Аз се занимавам с програмиране от 5 клас и не съм виждал много жени програмисти и толкова добри математички въпреки ,че има момичета/жени който ходят и на IMO и тем подобни .

Аз смея да твърдя, че не пиша грозно... Може би не красиво, но доста четливо... А за числа и латински букви си е перф...
С какво точно програмиране се занимаваш от 5ти клас ? Иначе жени има ама на фона на множеството ... А и са как да кажа ... Според мен за красота ...

ПС: В математиката са добри... Там не мисля, че става дума за някакво цепене ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:30 
Пишете, о, братя
Аватар

Firestorm може би е изучавал интензивно асемблер :Д и Паксла :Д
Нека си каже...и аз съм любопитен кво разбира под програмиране.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:32 
Пишете, о, братя

Не цепя жените просто процентното отношение е в полза на силния пол.
Ми C/C++ преди и Assembler първо под windows(блях) някакви игрички задачи после малко VC++ тогава се отчаях от windows това беше 8 клас и минах на Linux , и тогава системно програмиране , мрежово малко и с алгоритми по олимпиади тази и миналата бях на национално по инфо но от притеснение не си реших лесните задачи понеже си бях поставил за цел с олимпиада да влизам(и самото поставяне на целта и може би се превърна във fix- идеа и тей).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:35 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
abstract написа:
и аз ще ходя на мат 2 :)

Идвай, идвай, нема да се прецакаш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:36 
В началото бе словото
Аватар

abstract написа:
Не цепя жените просто процентното отношение е в полза на силния пол.
Ми C/C++ преди и Assembler първо под windows(блях) някакви игрички задачи после малко VC++ тогава се отчаях от windows това беше 8 клас и минах на Linux , и тогава системно програмиране , мрежово малко и с алгоритми по олимпиади тази и миналата бях на национално по инфо но от притеснение не си реших лесните задачи понеже си бях поставил за цел с олимпиада да влизам(и самото поставяне на целта и може би се превърна във fix- идеа и тей).

В 5ти клас Асемблер ... Ти трябва да си бил некав верно мн умен ... В пети клас почват да се учат обикновени, десетични дроби, а ти вече си чаткал BCD и BIN ...

Не виждам какъв е проблема във Visual-a

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 664 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 45  Следваща