Дата и час: 22 Яну 2026, 01:53

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 181 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:33 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
AlexLevit, според мен, ако искаш да си по-убедителен в изказванията си не влагай толкова емоции и не изпълвай постовете си с такова високомерие към потребителите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:37 
От дъжд на вятър

summer написа:
Cezare написа:
хора, какво се правите, не е като да няма корупция в СУ... просто не е толкова нагла, както в УНСС, например

Може и да има, даже сигурно я има, но такова говорене наизуст...

Хаха, вероятно защото е говорене "наизуст" никой не коментира фактите. Утре ще публикувам телефоните на "тези в списъка" - и всеки ще може да се обади и да установи дали подготвят срещу солидно финансово възнаграждение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:37 
Да живей словото
Аватар

AlexLevit написа:
summer написа:
AlexLevit написа:
Доста успешно успяхте да спамирате темата. Това показва, че все пак има някакво зачатие на морал , тъй като е явно чувството на гузност

Всичко е разработка на военните.
П.П. Сам си си виновен.

В България вече и военни няма :lol: :lol: :lol: Докато в моята страна военната професия е изключително почитана, а армията е най-добре въоръжената и модернизирана след американската

Явно ти доставя удоволствие да говориш злобно и НЕОБОСНОВАНО. Приказваш какво ли не за СУ, но не зачерквай темата за българското. Нз от къде си (и не ме интересува, подозирам), но там явно не наблягат на възпитанието.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:40 
В началото бе словото

AlexLevit написа:
summer написа:
Cezare написа:
хора, какво се правите, не е като да няма корупция в СУ... просто не е толкова нагла, както в УНСС, например

Може и да има, даже сигурно я има, но такова говорене наизуст...

пич, не говоря наизуст. това е нещо, което просто знам. че нямам доказателства е странична подробност, но не е като да говоря глупости.

Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Какъвто бях преди, съм пак!

Последна промяна Cezare на 31 Юли 2007, 23:48, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:42 
То не е много трудно да се сетиш какво трябва да се падне и коя тема по-точно, за да изкарат изпита повече хора :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:44 
В началото бе словото

Disasterpiece написа:
То не е много трудно да се сетиш какво трябва да се падне и коя тема по-точно, за да изкарат изпита повече хора :lol:

да, това винаги е било добра логика.

Учих не една година !
И ей ме – същия глупак

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:44 
От дъжд на вятър

Disasterpiece написа:

Да не намекваш, че последните три изпита са били във формат възраждане/средновековие (последните два пъти- възраждане/средновековие, преди това- средновековие/възраждане)? Ти си луд! Виновни са евреите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:45 
От дъжд на вятър

mrent написа:
AlexLevit, според мен, ако искаш да си по-убедителен в изказванията си не влагай толкова емоции и не изпълвай постовете си с такова високомерие към потребителите.

Отношението е взаимно - ако някой искаше обективно да се дискутира темата нямаше да използва обидни квалификации
ПП. Нещо повече - заглавието на темата е с ясен адресат - хората споделящи виждането, че основен фактор за успеха в СУ е избирането на преподавател , участващ във формулирането на темата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:47 
нямазначение написа:
Да не намекваш, че последните три изпита са били във формат възраждане/средновековие (последните два пъти- възраждане/средновековие, преди това- средновековие/възраждане)? Ти си луд! Виновни са евреите.

Нищо подобно, пътя на логиката е далеч по-прост, тръгваш в грешна насока. Но да, прав си, виновни са юдо-масонските-ционистки-рептилоидни евреи :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:48 
В началото бе словото

вие се смейте, но ви гарантирам, че няма шанс на предварителен и на редовен да се паднат теми от един и същи период.

Учих не една година !
И ей ме – същия глупак

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:50 
Дивото зове
Аватар

AlexLevit написа:
Cezare написа:

Хм, доколкото следя в УНСС се влиза с тест, а възможността от манипулация на теста е твърде незначителна, а и възможността за доказване- сигурна.

А знаеш ли по време на сесия какво става?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:50 
От дъжд на вятър

summer написа:
AlexLevit написа:
summer написа:
AlexLevit написа:
Доста успешно успяхте да спамирате темата. Това показва, че все пак има някакво зачатие на морал , тъй като е явно чувството на гузност

Всичко е разработка на военните.
П.П. Сам си си виновен.

В България вече и военни няма :lol: :lol: :lol: Докато в моята страна военната професия е изключително почитана, а армията е най-добре въоръжената и модернизирана след американската

Явно ти доставя удоволствие да говориш злобно и НЕОБОСНОВАНО. Приказваш какво ли не за СУ, но не зачерквай темата за българското. Нз от къде си (и не ме интересува, подозирам), но там явно не наблягат на възпитанието.

Не, не ми доставя и незачерквам "темата за българското". Ако натиснеш в сигнатурата ми там, където пише сайт ще установиш какво мисля за българите, но не за корумпираните и крадливите дегенерати , а за нормалните и почтени българи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:51 
От дъжд на вятър

AlexLevit написа:
mrent написа:

Отношението е взаимно - ако някой искаше обективно да се дискутира темата нямаше да използва обидни квалификации
ПП. Нещо повече - заглавието на темата е с ясен адресат - хората споделящи виждането, че основен фактор за успеха в СУ е избирането на преподавател , участващ във формулирането на темата.

Изписах достатъчно подробен пост, тъй че нИдей да рИвеш, че някой ти бил осквернил темата.

Основен фактор за успеха в СУ е късметът; това е голият и неприятен факт. Пада ти се хубав проверяващ- хубаво, пада ти се педал- ...... Просто. Миналата година изкарах 4.25, тази- 5.25. Разликата ми в темите ли? Никаква. Просто миналата година отнесох -1 заради някой гаден проверяващ, тази- не.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:53 
Да живей словото
Аватар

Знаеш ли, тая тема отдавна се превърна в някакво безсмислено джафкане и от двата лагера. Никой няма да си промени позициите. Аз бях дотук. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 23:55 
От дъжд на вятър

нямазначение написа:
Disasterpiece написа:

Няма никакво значение в каква последователност са били изпитите, а кой е знаел темите. примерно достатъчно ли е , че подготвящите се при горепосочените, че вече ми писна да ги цитирам, седмица преди това на импровизирания изпит са писали точно по тази тема.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 181 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Защо е заключена Кандидатстудентската мафия?

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

AlexLevit

15

1713

06 Авг 2007, 18:41

petio Преглежда последните мнения