Дата и час: 20 Яну 2026, 22:55

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 12:40 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Sry за тъпия въпрос, но да се включа към питащото общество:
Мога ли да си купя документите за записване от факултета, в който се записвам (в случая ХФ), или трябва да се разкарвам 1во до книжарниците в ректората и после до факултета? Кажете ако знаете сега, за да не ми стане разходката тройна плс :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 12:50 
В началото бе словото
Аватар

и аз имам едно въпросче : ако искам сега само да потвърдя и да участвам за 2 класиране плащам ли таксите ? щото примерно ако ме приемат в специалност с друга цена на семестара какво се случва ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 12:53 
От дъжд на вятър

MerS написа:
и аз имам едно въпросче : ако искам сега само да потвърдя и да участвам за 2 класиране плащам ли таксите ? щото примерно ако ме приемат в специалност с друга цена на семестара какво се случва ?

ако само ще искаш да учасваш във второ за кво ти е да плащаш...плаща се САМО ако се записваш...

и айде стига с тъпите въпроси...все пак студенти са ви взели- четете бе м***** му!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 16:53 
Batcaver
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Хайде някой, който си е подал документите да каже кое се попълва от студента и кое и от университета, защото аз днес си взех документите и сега седя и ги гледам умно :roll:
Личните данни ясно, ама има и разни неща, които не са ми много ясни. Например какъв е този 'социален произход'? Или това 'какъв език ще изучава' за какво се отнася? За специалности, където трябва да избереш между няколко чужди езика или какво? Аз като съм филология и ще уча няколко езика какво, да им напиша учебния план направо? Личната карта и студентската книжка ние ли ги попълваме?
А уверенията предполагам не трябват при самото записване, нали?

Сори за тъпите въпроси, ама с бумащината съм адски зле.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 16:58 
Стенограф
Аватар

Vaskes написа:
Хайде някой, който си е подал документите да каже кое се попълва от студента и кое и от университета, защото аз днес си взех документите и сега седя и ги гледам умно :roll:
Личните данни ясно, ама има и разни неща, които не са ми много ясни. Например какъв е този 'социален произход'? Или това 'какъв език ще изучава' за какво се отнася? За специалности, където трябва да избереш между няколко чужди езика или какво? Аз като съм филология и ще уча няколко езика какво, да им напиша учебния план направо? Личната карта и студентската книжка ние ли ги попълваме?
А уверенията предполагам не трябват при самото записване, нали?

Сори за тъпите въпроси, ама с бумащината съм адски зле.

Тея документи са яка тесла, попълваш, попълваш, а накрая ти взимат само дипломата и студентската книжка,която си попълваш ти. Трябва да се попълни и Личната карта, а другото изобщо не ми го и погледнаха... само за общежития ти дават там нещо ама то на място го попълваш, а и някаква здравна декларация ми дадоха докато чаках.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 17:01 
В началото бе словото
Аватар

тука чета, че в комплектите има по 2 уверения...странно защо в моя комплект има 1( няколко пластова индиго-хария или както там се казва) та стават няколко(3) уверения...луда работа

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 17:03 
В началото бе словото
Аватар

vaaaaaaaaa само да попитам за общежитието искаха ли ти снимки,защото някой във форума каза,че трябвали 2 снимки и за това,а ми се струва много нелогично?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 17:03 
Стенограф
Аватар

pure poison написа:
тука чета, че в комплектите има по 2 уверения...странно защо в моя комплект има 1( няколко пластова индиго-хария или както там се казва) та стават няколко(3) уверения...луда работа

тея уверения не ти трябват сега, а и на мен ми казаха, че били стари и в случай, че трябва да се подават трябва да се купят други :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 17:05 
В началото бе словото

Начи всичко,което са ви дали,се попълва.В студентската книжка само първа страница,на втора отгоре вляво се пишеше зимен семестър 2007-2008,а на 3-а отгоре трите имена.Уверенията са по личен избор-за БДЖ,НОИ и нз си кво,ма се дават и те.Тва дето пита васкес за езика-избираш какъв език искаш ад учиш,ма ти верно като си филология е пълен ташак тва,питай ги все пак.
Аз имам един въпрос-студентската книжка в тях ли остава,или я връщат обратно,че на мойта сбърках на едно място и лелката каза,че щяла да отиде до няква си стая за коректор,а аз си тръгнах

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 17:06 
Стенограф
Аватар

Hide_in_Rainbow написа:
vaaaaaaaaa само да попитам за общежитието искаха ли ти снимки,защото някой във форума каза,че трябвали 2 снимки и за това,а ми се струва много нелогично?

ами аз не съм подавала за общежитие, но имаше едно момиче пред мен на което мисля, че не му взеха. ти така или иначе имаш 3 снимки, винаги можеш да я лепнеш, тъй като за именника не ти трябва :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Cthulhu fhtagn
Аватар

Всъщност те са безплатни. Уверението служи пред БДЖ, Градския транспорт и т.н. за да ти издадат карта с намаление.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
В началото бе словото
Аватар

мерси много за бързия отговор

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 17:08 
Cthulhu fhtagn
Аватар

Защо да не трябва за именника ?
Аз видях едно момче което си беше залепило снимка на молбата за общежитие.
Най-добре си е с 4

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 17:09 
Стенограф
Аватар

студентската книжка в тях ли остава,или я връщат обратно

да, дават ти я на 2-ри октомври, а на мен ми казаха, че не трябвали сега уверенията, а другото изобщо не ми го взеха
:wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 17:11 
Стенограф
Аватар

Methuselah написа:
Всъщност те са безплатни. Уверението служи пред БДЖ, Градския транспорт и т.н. за да ти издадат карта с намаление.

за бдж и за градския транспорт ти важи студентската книжка, за гр. транспорт съм сигурна а и почти за бдж, за именника не знам защо не го искаха, само дето го попълвах, а и ми казаха да си отлепя снимката, а на едно момиче направо го изхвърлиха..

Последна промяна Дъждът върху лицето на 07 Авг 2007, 17:12, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща