Дата и час: 21 Яну 2026, 17:41

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 308 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:07 
Да живей словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
marrylin написа:
Балът за моята специалност е паднал само с 10 стотни ( за момичетата). Но и аз забелязах, че като цяло баловете са по-ниски! :roll: И единственото, което ме дразни от цялата работа, е че УНСС незаслужено обира хвалби заради високите балове тази година! :evil:

И мен ме дразни. Особено малоумните истории от рода на УНСС:СУ-2:0. Иначе бала за право момичета редовно е с 0.01 по-нисък, а има 10 места повече. Не го виждам това падане на бала тука. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:11 
В началото бе словото
Аватар

lo_flo, първо, тази година кандидатстват доста по-малко хора от миналата; второ, местата са доста повече; трето, не си съвсем права - някъде са паднали, другаде не са; четвърто, ти самата също далеч не си блестяща - виж си за справка правописните грешки от първия постинг; пето, сравнението ти е некоректно, понеже тазгодишните изпити не са повторение на миналогодишните.
Има и още, но като първоначална база за размишления мисля, че това е достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:12 
В началото бе словото
Аватар

lo_flo написа:
marrylin написа:
Балът за моята специалност е паднал само с 10 стотни ( за момичетата). Но и аз забелязах, че като цяло баловете са по-ниски! :roll: И единственото, което ме дразни от цялата работа, е че УНСС незаслужено обира хвалби заради високите балове тази година! :evil:

Според мен СУ си вкара автогол, като оряза оценките на многото кандидатстващи, така сам си е виновен, че е нисък бала

Вчера като се записвах и докато си говорихме с другите, дойдохме и на тази тема - ниския бал... Какво всъщност е нисък и висок бал и какво е хубава оценка? В крайна сметка стигнахме до извода, че не ти трябва просто висока оценка, ами по-висока от на другите оценка...

За баловете в УНСС - смешна история - дадоха елементарен изпит, и пак можеха да се разберат отговорите предварително и изобщо мазало.

Иначе тази година също допринася за по нисък бал:

1. Повече места
2. По-малко кандидати
3.Голям наплив за икономически университети и икономически специалности

ПС: Ако мислите, че на СУ е нисък бала погледнете какво става в ТУ ...

Sometimes there is a moment as you are awakening
when you become aware of the real world around you,
but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not try.
.:People can fly:.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:13 
Да живей словото
Аватар

lo_flo написа:
marrylin написа:

Според мен СУ си вкара автогол, като оряза оценките на многото кандидатстващи, така сам си е виновен, че е нисък бала

Така е! Отпуснаха 1000 места повече, а за някои специалности не могат да запълнят бройката! НО се дразня, че тъпите журналисти преиначават нещата! СУ си е СУ! Факт! Всеки може да потвърди, че за изпитите в СУ се искат повече знания отколкото за "иновативните" тестове на УНСС! Така че за мен ниските балове в СУ не означават занижаване на нивото му!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:18 
Да живей словото
Аватар

Мати написа:
lo_flo, първо, тази година кандидатстват доста по-малко хора от миналата; второ, местата са доста повече; трето, не си съвсем права - някъде са паднали, другаде не са; четвърто, ти самата също далеч не си блестяща - виж си за справка правописните грешки от първия постинг; пето, сравнението ти е некоректно, понеже тазгодишните изпити не са повторение на миналогодишните.
Има и още, но като първоначална база за размишления мисля, че това е достатъчно.

:thumbleft:

Последна промяна orion_elira на 09 Авг 2007, 09:18, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:18 
Овчи пастет
Аватар

Мати написа:

Айде пак почнахме с правописа. Всеки греши, човешко е, случва се. Не казвам, че съм права, просто изразявам лично мнение, но като гледам май някой днес е станал с гъза нагоре!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:21 
Да живей словото
Аватар

Това с ниските балове се очакваше поради мн причини, така че няма какво да се очудваме.. за мен лично това си е екстра :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:30 
Пишеща машина
Аватар

[quote="Мати"]lo_flo, първо, тази година кандидатстват ДОСТА по-малко хора от миналата; второ, местата са доста повече; трето, не си съвсем права - някъде са паднали, другаде не са; четвърто, ти самата също далеч не си блестяща - виж си за справка правописните грешки от първия постинг; пето, сравнението ти е некоректно, понеже тазгодишните изпити не са повторение на миналогодишните.
Има и още, но като първоначална база за размишления мисля, че това е доста
По-малко са кандидатите,ама под 12 000 не падат,така че едва ли тва е причината...според мен тоталното затъпяване продължава и с всяка следваща година ще е по-зле...Пък и бая хора са отвратени от връзкарщината в бг унитата и предпочитат да отидат в чужбина....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:36 
Бакалавър по Румънска филология
Аватар

Благодарил (а): 38 пъти.
С каква програма се отваря това нещо? :scratch: Нещо я нямам на ПСто и не мога да зацепя какво трябва да инсталирам.

Последна промяна Catherine на 09 Авг 2007, 09:57, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:38 
Да живей словото
Аватар

Абе в това за затъпяването има нещо вярно, но като гледам оценките има си и доста високи.. а двойките са били 50% винаги не е за пръв път..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:38 
Да живей словото
Аватар

korpusito написа:
Пък и бая хора са отвратени от връзкарщината в бг унитата и предпочитат да отидат в чужбина....

Връзкарщината е оправдание за мързеливите кандидат-студенти! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:40 
Пишеща машина
Аватар

marrylin написа:
korpusito написа:
Пък и бая хора са отвратени от връзкарщината в бг унитата и предпочитат да отидат в чужбина....

Връзкарщината е оправдание за мързеливите кандидат-студенти! :wink:

И тва е така ма нея си я има така или иначе....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:48 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
Не казвам, че съм права, просто изразявам лично мнение, но като гледам май някой днес е станал с гъза нагоре!

Е-е, какво му има на моя гъз - ти наистина имаше правописни грешки в постинга си... пък и когато вчера обвини всички тазгодишни кандидати за СУ за тъпи, май не просто с гъза нагоре си била станала, ами сигурно е било на челна стойка на Мусала отгоре... Аз се заядох само с тебе, а ти пък вече се беше заяла с > 10000 души...
... И аз съм само изразител на лично мнение...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:52 
Овчи пастет
Аватар

Мати написа:
Цитат:
Не казвам, че съм права, просто изразявам лично мнение, но като гледам май някой днес е станал с гъза нагоре!

Е-е, какво му има на моя гъз - ти наистина имаше правописни грешки в постинга си... пък и когато вчера обвини всички тазгодишни кандидати за СУ за тъпи, май не просто с гъза нагоре си била станала, ами сигурно е било на челна стойка на Мусала отгоре... Аз се заядох само с тебе, а ти пък вече се беше заяла с > 10000 души...
... И аз съм само изразител на лично мнение...

Кого съм обвинила за тъп?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:56 
В началото бе словото
Аватар

Кого ли :?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 308 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Кога започват очните на задочниците тази година?(29.08.2005)

в Студенти - АРХИВ

Sonia_nik

4

1000

15 Сеп 2005, 23:55

Sonia_nik Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. кога започва първия семестър тази година? (10.2005г.)

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Студенти - АРХИВ

koteto_bori

28

3677

28 Сеп 2005, 04:40

iliyan Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. баловете тази година-по-ниски или по-високи как мислите

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2004-05-06

siseto

25

2909

01 Авг 2006, 15:06

siseto Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпрос за темите по биология за тази и следващата година

в КСК 2010-2011

dafadfad

2

343

22 Авг 2010, 13:16

Kuonyy Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Някой новозаписан тази година за Молекулярна биология в СУ?

в Кандидатстудентска кампания 2013-2014

suchem

8

799

02 Сеп 2013, 15:14

cashew Преглежда последните мнения