ole_e написа:
Хора в молбата за общежитие в началото трябваше да се попълни входящ номер-моят или на самата молба- и ако е собственият къде да се обадя, защото не съм го написала

Ами, аз установих, че в молбата за общежитие входящ номер = факултетен номер. Като си подавах моята молба, понеже не знаех какво е "входящ номер", и аз не попълних нищо, ама оная ми се развика: "Аз не ви ли казах навсякъде, където има факултетен номер, да си го напишете!? Какво чакате!?", при което аз я попитах: "Значи входящ номер = моя факултетен номер, така ли?" и тя ме погледна злобно нищо не ми отговори. Приех това за "да" и си написах факултетния номер и оная ми взе молбата... Така че явно там трябва да пишеш твоя номер... Ако искаш, обади се на телефоните за контакти със СБО (02/862 29 16 и 02/963 42 38 ), жената там е отзивчива и ще ти обясни какво трябва да направиш. Но според мен, сигурно ще трябва да отидеш до блок 42 в Студентски и да си поправиш молбата... не знам, по-добре питай тая жена и тя ще ти каже.
Ей, а аз да питам тия от вас, които са ходили вече в блок 42 - къде точно трябва да се търси тоя отзивчив младеж? Щото, mariah, ти нали каза, че първо като си отишла в блок 42, някакви са ти се накарали и тогава са те пратили при тоя младеж. Та въпросът ми е: как да отида направо при младежа, без да минавам през тия, дето се карат?

И мога ли да пратя друг човек да отиде вместо мен да ми коригира молбата? Че ми е леко невъзможно да отида до София сега, а септември предполагам, че ще са пристигнали повече молби и ще е по-трудно да намерят моята...