uktc написа:
Tripio, я кажи заслужава ли си да се ходи на интензивния курс към ФМИ пролетната ваканция?

Доста хора казват, че било хубаво, защото се минавал целият материал и се подреждали знанията

.
А също и да попитам, има ли интензивен курс точно преди редовния по Мат 1?
ами от личен опит не мога да споделя, понеже единствения курс на който ходих беше в даскалото ми.. ама за курса през пролетната ваканция съм чувал някои не особено добри мнения, примерно от жена ми и нейни приятели, дето са ходили навремето на тоя курс и са били при Хаджииванов - с една дума, нищо ново не са научили освен 2-3 вица

ама те все пак са от доста силно МГ, така че не се учудвам.. предполагам че за хората, които не получават кой знае колко добра математическа подготовка в гимназията, курсът има смисъл, стига да се паднат при нормален преподавател.
за курс преди Мат 1 не съм чувал да има, ама не съм се и интересувал специално, което значи че може да има ама да не знам
Илияне, я дай списъка с преподавателите, да видя дали има и някой от моите

миналата година видях Великова и Соскова, май и Ставрова беше там, ако не се лъжа.. да видим тая година кой ще мъчи кандидат-зайчетата