Дата и час: 19 Яну 2026, 12:06

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 89 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Мисля, че имам грешка в оценката !!!
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 14:10 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Искам да попитам някой може ли да ми даде някакъв телефон за да попитам във връзка с оценките.Пробвах вече на няколко телефона, които са на сайта ама никой не вдига.
И да попитам някой може ли (някой от университета) да ми помогне, защото мисля, че оценката ми е сбъркана.Ако някой може да ми помогне или да даде някакъв адекватен телефон за да мога да се свържа с администрацията да ги питам за проблема си моля да пише тука или поне едно ЛС да прати.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 14:11 
Пишете, о, братя
Аватар

Оценката по какво? Отвори сайта и там цъкаш на Учебен отдел и има телефони ( не, че някога вдигат) :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 14:16 
В началото бе словото

как реши, че има грешка??

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 14:16 
В началото бе словото
Аватар

На тези ли звъня-(02)846 74 29 и (02)9308 380? Звъни упорито и много пъти,накрая трябва да вдигнат.Пиши после какво е станало :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 16:23 
В началото бе словото

ами грешката е, че имам 2 :) знам знам, че звучи смешно ама аз кандидатствах по география и на предварителния не бях учил много много и изкарах 2 и си реших, че каквото и да става на конкурсния по География ще имам поне едно 3,50.Отивам на изпита с един приятел където двамата сме учили от едни и същи места темите и накрая като излязохме и аз го питах колко написа и какво.Писали сме горе долу еднакви работи само, че той написал 4 листа и половина (9страници), а пък аз 4 листа (8страници).И съдържанието на изписаното от него и от мен е горе долу еднакво защото и двамата учихме от едно и също място, пък и като говорихме какво сме писали в темата и двамата бяхме писали сходни неща.И днеска той ми вика, че излезнали оценките и той имал 4,20 и аз таман се зарадвах за него пък и за мен защото си викам: еее добре поне 3,50 хванах пък дай Боже и 4 и отварям си личните данни в интернет страницата и гледам 2-ка.Звънях Звънях Звънях няма братче, никой не вдига.А пък не мога да скоча до София и затова искам да говоря с някой от администрацията да погледнат работата ми и да видят дали не са объркали нещо щото при 4 листа изписани и има вложен смисъл и труд в тях sorry ама немога да имам 2.Още не съм казал на наште защото веднага ще вдигнат кръвно, пък сигурно има грешка.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 16:28 
Плиний Стари
Аватар

Квото и да правиш,нищо няма да промениш

Свиквай.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 16:29 
Пишете, о, братя
Аватар

BIOGADA написа:
ами грешката е, че имам 2 :) знам знам, че звучи смешно ама аз кандидатствах по география и на предварителния не бях учил много много и изкарах 2 и си реших, че каквото и да става на конкурсния по География ще имам поне едно 3,50.Отивам на изпита с един приятел където двамата сме учили от едни и същи места темите и накрая като излязохме и аз го питах колко написа и какво.Писали сме горе долу еднакви работи само, че той написал 4 листа и половина (9страници), а пък аз 4 листа (8страници).И съдържанието на изписаното от него и от мен е горе долу еднакво защото и двамата учихме от едно и също място, пък и като говорихме какво сме писали в темата и двамата бяхме писали сходни неща.И днеска той ми вика, че излезнали оценките и той имал 4,20 и аз таман се зарадвах за него пък и за мен защото си викам: еее добре поне 3,50 хванах пък дай Боже и 4 и отварям си личните данни в интернет страницата и гледам 2-ка.Звънях Звънях Звънях няма братче, никой не вдига.А пък не мога да скоча до София и затова искам да говоря с някой от администрацията да погледнат работата ми и да видят дали не са объркали нещо щото при 4 листа изписани и има вложен смисъл и труд в тях sorry ама немога да имам 2.Още не съм казал на наште защото веднага ще вдигнат кръвно, пък сигурно има грешка.

Еми кво да ти кажа...ти си поредния ПРЕЦАКАН кандидат-студент.Лошото е. че нищо не можеш да направиш ото няма кой да те подкрепи.Примиряваш се...догодина дърпаш един заем и бягаш в чужбина.ТВА Е.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 16:34 
От дъжд на вятър
Аватар

Нищо не можеш да направиш...и тъпото е,че някой го е мързяло да ти провери темата или нещо такова и за по-лесно ти е писал 2...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 17:07 
В началото бе словото

спокойно!и аз доста се ядосах,защото за предварителния бях про4ела веднъж темата и имах 3,75 , а сега си скъсах задника от 4етене и бях сигурна 4е ще имам пове4е от 4, но имам 3,38... :cry: но трябва да приемем фактите,тъй като не можем да променим нищо... :roll: не знам кой оценява и по какви критерии,но и аз мисля 4е заслужавах пове4е :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 17:30 
В началото бе словото

Дори и да вдигне някой телефона, едва ли ще свършиш работа по този начин. Вероятно дори и да проверят каква ти е оценката, само ще потвърдят оценката, която е нанесена в списъците и която всъщност е отразена в персоналната ти информация. Моят съвет е да отидеш задължително от 7 до 9 август в СУ и да видиш лично работатата си като се надяваш евентуално да е станала грешка в пренасянето на оценката, а на работата ти да има друга оценка, различна от 2. Колкото и минимална да е възможността за такава грешка, отиди да видиш с очитеси. Все пак грешки стават (особено като имам предвид, че качените статистики за някои изпити са грешни). Тази година беше допусната такава грешка при проверяване на работите на седмокласниците - разменили оценките на няколко кандидастващи. Ако действително проверяващия е оценил работата ти за 2, нищо няма да можеш направиш - преразглеждане на работата не се допуска.
Все пак отдиди и виж с очети си работата си. Така ще знаеш, че си направил каквото зависи от теб.
Успех!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 21:35 
В началото бе словото
Аватар

Такъв е живота. Аз имам 2 по литература след написани 12 страници с разсъждения и 5,63 по история... Изключително кофти комбинация за право, ама някой е решил да е 2 и тва е...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 21:47 
Amor Fati
Аватар

Благодарил (а): 995 пъти.
Ще спомена един съфорумец, открил истината => LifeSux Това е :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 21:53 
От дъжд на вятър
Аватар

InNy написа:

Кой ме вика :P
Най-чистата работа от тая гледна точка според мене е Математиката. До сега на всички изпити бях оценен до стотна.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 21:55 
Легендарен флуудър
Аватар

lifeSux(); написа:
InNy написа:

Кой ме вика :P
Най-чистата работа от тая гледна точка според мене е Математиката. До сега на всички изпити бях оценен до стотна.

Според мен пък не е. На предварителния бях недооценен, а на другите два бях надценен. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 21:58 
От дъжд на вятър
Аватар

+- 20 стотни :)
Друго е +- 2 единици, не можеш да имаш никакви претенции .. Ако съм си решил задачите и има голяма сеч знаеш ли кфо скандалче ще има :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 89 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща