Дата и час: 19 Яну 2026, 15:47

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: АКО ПРАТИТЕ ЕДНА ТЕМИЧКА....
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007, 17:18 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Айде някой от бившите кандидатстуденти и ВЕЧЕ студенти да ми изпрати на мейла една темичка по литература (само една!), оценена на 5/5.50/6, за да си отговоря на всичките въпроси, които ме вълнуват (структура, цитати, теза, микротези, аргументи и т.н.) Предполагам няма да е голяма жертва от ваша страна, вие вече сте вътре и може да "почерпите".

Thanks

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007, 19:14 
В началото бе словото
Аватар

Приятел,всичко е до момента.Имам на изпита оценка в този диапазон и ти гарантирам че всяка от 6-7 работи които съм писал и са в мен няма да ти е от полза ,просто пиши много ,чети,разбери прозиведенията и си създай собствен стил,другото е зубрене ,а при литературата за мен това е обидно за самия човек.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007, 20:33 
В началото бе словото

ОК, аз ще се опитам да си създам собствен стил, но дай да хвърля и един на твоя, просто за ориентир.

И защо да не са ми от полза тези 6-7 теми, които си развил? Дай да видя как се пише тема за отличен, прати една разработка само..Успех в следването :) !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007, 23:13 
In love with a mirror
Аватар

Благодарил (а): 45 пъти.
Такова нещо като предварително разработена тема за 6.00 по литература трудно ше намериш...всичко е много субективно :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007, 23:22 
В началото бе словото

Ее аз не съм казал точно за 6. Нека е за 5; 5.25, 5.50....6.

Ама айде бе, каки и батковци, много сте стиснати..Станахте студенти в любимите специалности и вече шапка на тояга - следващите (а дано!) кучета ги яли...

Не ви искам цялото компектче, което ще продадете за 200 лева, а само една темичка за мааалко ориентир. Ма да е прегледана от вещо лице...не кварталната учителка Йовка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007, 23:29 
Плиний Стари
Аватар

Нека ти дам пример...ходих цяла година на един курс по литература...крайно недоволна съм,цяла година говорихме за разни отвлечени неща,вярно,много интересни,ама нищо общо с учебния план...Учителя си пипаше краката,когато изпитът наближи и ни говореше за Азис и чалгаджийките...и тва за 600лв за курса....оцени ми последната тема за 3.50

На изпита имам 4.63 на автор,който ненавиждам(да пиша по него,иначе за четене става) и по който почти не съм се готвила....

А подготовката си беше почти изцяло моя,при тва само месец и половина,през останалото време се готвих само по история....

Та мисълта ми е,че всичко зависи от теб...е, и от Валери Стефанов,ама аз по него не съм учила

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007, 23:41 
В началото бе словото

Може просто да ви е сплашвал този учител с нарочно ниски оценки, за да учите. Важното е, че на изпита си се справила.

Да те сюрпризира неприятно даден автор и да изкараш над 4.5 - е на тези кандидатстуденти им викам евала!

И все пак тоя учител, дето се е чесал по краката...не се ли е притеснявал, че за 600 лв. и оценявайки ви за тройки, ше му духнете под опашката..( е освен ако таксата не се е плащала на един транш)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7 мнения ]