Бeтон написа:
Това на Марс ли става? Защото в зоопарка маймуните са доста културни и явно записа е от еба ти Занзибара.
Дайте ми ги тея изроди. Ше ми влизат в часовете под строй и в колона по един!!!
Точно ти, дето си 2 пъти по-хилав от въпросната учителка.Точно след втория час ще изхвърчиш крещейки несвързано.
Бeтон написа:
camel написа:
И изобщо - какво можем да направим НИЕ, за да предотвратим подобни "изцепки" и в бъдещето.
Вие само гледайте. Казвал съм го на колегите си. Като отида в министерството и какво ще става
Вие какво очаквате да гледате сега?
Естествено, че това, добре че по-зле не е станало. Държавата не я е грижа за децата си, повече от половината от моите бъдещи колеги си вършат работата тип "ден да мине, друг да дойде", родителите си гледат важните бизнес дела и се интересуват повече от парите си.
И имате очаквания за нещо добро при всичко това? Е откъде, мамka му?
Обаче на всичките мизерии ще се сложи край! Който не иска да бъде учител - ВРАТАТА. Никой закон в България не задължава от никой такава служба. Само задължителна военна служба имаше и тя отпадна. За жалост кретените от министерствата не са само в МОН, но ако се ограничим с МОН - който не работи в интересите на българското образование - ВРАТАТА! Ако тръгна да ви говоря за всичките абсурди в МОН, няма да ми стигне нощта.
Бог да ни пази, ако такива като теб влязат в МОН.Те не че сега са цвете за мирисане, ама айде...
Колкото до въпросните - седя и си мисля, мисля си и седя, накрая само седя май.В моето училище не сме си позволявали да надничаме(както неведнъж ставаше на записа) в дневника при който и да е учител(е имаше широкоскроени, но там си имахме и разрешение да гледаме), а тия с такива изцепки...мани беги.
Бащата на момчето - няма да го коментирам.Приказката "Крушата не пада по-далеч от дървото" е вярна явно.
А тия да ги хванеш като излязат от даскалото(все пак ако е вътре ще е кофти) и БОЙ, БОЙ, БОЙ, БОЙ.Докато си забравят имената и не могат да гъкнат от БОЙ.На тати ДУПЕНЦАТА.Щото "ДУПЕНЦЕ" вече е нещо като гордост.И накрая като свършим с боя - е*анЬе и сръбска музика.И следващия път като го направят това в даскало - пак - БОЙ!!!Защото добитъка от дума не разбира, а от бой.А тия повече от ниво "добитък" не им давам.
П.П.
@Дичоу, за какви учители си говорим?За тия единствения вариант за учител е добре сложен мъж, срещу който няма да смеят да гъкнат.Мислиш, че 2ка, забележка или ходене при директора ще ги стресне ? Дреме им на тебешира, ако мога да се изразя така.На повечето в момента им дреме да се напушат, напият и нае*ат.
П.П.2 Само да отбележа за модераторите - горното ми мнение не е ПРИЗИВ към насилие(което би било против правилата), а мнение какво би помогнало.Надявам се да се направи разликата.