ники написа:
Добре де, като виждаш, че никой тук до момента не е споделил идеите ти, не се ли замисляш, ако не друго, поне да смекчиш тона и да направиш съответните компромиси в тезата си?
Според мен на Македония (да, не ми пречи да ги наричам така) трябва да се гледа като на съседна държава - партньор, както икономически, така и дипломатически, а не да се дерем като ученички и от двете страни. И примерът би трябвало да дойде от страната, която твърди, че има 43 пъти по-голям опит в държавничеството.
Аз не мога да да отстъпя от позициите си, съобразявайки се със средата, това би било безпринципно.
Нормални отношения не можем да поддържаме, единствено по вина на БЮРМ. По-горе изброих, точно какво има предвид. От нашата държава те не са видели нищо лошо - признахме им държавата, не им оспорваме правото на самоопределяне, галим ги с перце повече от 20 години вместо да реагираме остро на скандалните им прояви. За какъв пример ми говориш, според какво трябва да направи България - може би трябва да им подарим Кюстендилско и Благоевградско и да признаем че Васил Левски е македонец.
Мила написа:
MidwinterSun написа:
Боже, човек... Не смяташ ли, че е малко наивно да вярваш, че на македонизма ще бъде сложен край? И как точно си го представяш?
Е, как... те македонските политици с Форума на Су лягат, с форума на СУ стават...
като прочетат сърцераздирателната тема тука и ще прозрат слепотата си и ще захвърлят оковите на подлия македонизъм...
тъй де.
Политиците са зависими от своите избиратели, аз говоря за осъзнаване на обикновенните граждани и форума на СУ далеч не е единственото място където може да се прочетат материали, които могат да им изяснят истината.