демек същото
само дето е спестено, че по-едрият и по-висок мъж е всъщност 63 годишен полусляп старец.. пренебрегнато е неговото твърдение, че се е уплашил при скока на момчето, а се взима предвид показанията на сина му, че баща му бил спокоен.. Бил е спокоен тогава, щото е видял как крадецът бяга...
а страхът, както идва, така и си отива - за секунди.
Ангел написа:
Тогава какъв е смисълът на последното ти мнение?
Имам проблем с начина по който възприемате някои хора присъдите. В смисъл щом съдът се е обосновал в смислен и логически свързан текст всичко е ок и останалите нямат достатъчно правна култура.. ?!
и според някои хора обективните факти са само тия в решенията на съда, а другите факти не са обективни
не смятам, че дадена присъда, дори била тя и от вкс, решава справедливо казуса, още по-малко да приключва вълненията ми по него. това е смисълът на всичките ми мнения.. чудя се..
И после..
темата е за мнения и за
лични коментари на присъдата, на казуса, на помилването.. Мотивите и присъдата можем и сами да си ги прочетем.
чудя се, поставяйки себе си в идентична ситуация, как бих реагирала. И не точно дали бих стреляла, а дали бих се уплашила..
Питам същото и вас?
Има ли уплаха тука или няма?!
Ама заеби го кво е казал съдът. Съдът не заслужава уважение. Съдът вчера оправда Марио Николов за престъпление, за което в германия неговите съучастници вече са излежали присъдите си. А нелепостта е толкова голяма, че член на всс, съдия, съдия! от ВСС!! каза по бтв, че марио николов всъшност е виновен.. тва е съдъ!