Richard B. Riddick написа:
http://www.dnes.bg/article.php?id=37749
Пореднта трагедия.Как може да се пие и да се шофира???Какъв човек трябва да си за да седнеш пиян зад кормилото...

Нямам думи,то не може главата на човек да го побере

още се треса от нерви и от бяс!тая трябва да я хванат и да я късат парче по парче!искрено се надявам да си отнесе заслуженото,ако не от правосъдието,поне от отмъстителни роднини и приятели

доколкото разбрах майката на едно от загиналите момичета е прокурор...момичетата тази година са завършили ПМГ-то в Перник,готвели са се за кандидатстудентски изпити...как да не те е яд,когато вместо тая тъпа нещастница,на която разбира се нищо й няма,сега страдат толкова невинни хора!?!?!?!?!?как ще преживеят родителите,когато единствените им деца си отиват толкова рано заради няква си фиркана скочубра дето няма акъл за 5 стотинки и изглежда като ку*ва тип алкохоле,а отгоре на всичко явно е оперирана от чувства и въобще няма никакви угризения на съвестта...ако имаше би трябвало сама да си сложи въжето!!!!а сина й?!?рискува и неговия живот без да й трепне окото!!!!мама й дееба шаврантията улава,само смърт заслужава!и то бавна и мъчителна!!!първия ми страх,когато разбрах за случая и още не знаех имената на убитите беше за най-добрата ми приятелка,ако се беше оказал прав тая вече нямаше да е жива!!!!

ейййййй,аман от кухи лейки,имам чувството,че колкото повече се говори за тази т.нар война по пътищата,толкова повече глупави катастрофи стават!хич нямаше да ме е яд,ако винавната сбръчкотина беше обезглавената,ама не!!!вместо нея трябваше да си отидат 3 невинни деца,още в началото на своя живот!как може бе??????????????????????????????и как не я е срам сега да пледира невменяемост и да твърди,че е изпила само 2 бири!!!?!за почти 3 промила???айде стига глупости!ауууууууу,извън себе си съм от гняв!!!!