Не че нещо, ама... кое точно му е популисткото на Бойко Борисов?
Аз само от него не чух празни обещания и уверения, че като го изберат всичко ще се оправи като с магическа пръчица. Напротив - човекът си казва съвсем конкретно какво има да се върши и че това няма да е никак лесно, но поне вече се работи по решаването на най-наболелите проблеми. И какъв популист би могъл да бъде, при положение, че май е единственият, който е готов да си навлече гнева на цели групи (спомнете си събитията от Суходол), за да прокара политиката си?
Той, ако се не лъжа, беше и единственият, който заяви, че е готов (и той, и партията му) да понесе отговорност при евентуален неуспех. Някой друг от кандидатите да е споменал случайно думата "оставка" по свой адрес?
Пък ако ви притеснява това, че обича камерата (или тя него) и търси медийна изява... ами значи съм абсолютно
За популизма в политиката, щото досега винаги са ни управлявали разни хора-сенки, дето им виждахме ухилените муцуни само покрай избори и разследвания от криминален тип.
Д'еба, знаех си, че трябва да гласувам вчера.
бтв, стихчето ти е много добро иначе, Джеймс Маньо.
Бойко Борисов е създаден от медийте и го раздава тежкар,Слави,който му е много добър приятел не пропускаше отделно да му помпи рейтинга с имитацийте на Любо Нейков.Да,всички се забавляваме,факт е и после като дойде момента за гласуване логично го избраха.Бойко Борисов има за приятели Бсп и Тим,ако мислиш че си измислям загледай се по-внимателно.В Пловдив например кандидата за кмет и вече кмет Славчо Атанасов беше подкрепен от Герб и ВМРО и в двете партии ГЕРБ и ВМРО е пълно с хора свързани с ДС и БКП в миналото,което автоматично свързва ГЕРБ с БСП макар и не явно.Естествено сега много ще възразят,но аз знам че е така.Бойко Борисов,същия който толкова много обичате всички има връзки освен с червената измет и с ТИМ,с Вълка например,с хора близки до Иван Костов и т.н Бойко Борисов колко от обещанията си изпълни?Не даде никакъв адекватен отговор на това как ще управлява,както стана и на предните избори,когато беше пиян и не каза нищо.ХАЙДЕ ХВАЛИ МИ ГО ОЩЕ!