Дата и час: 20 Яну 2026, 23:03

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007, 14:11 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Трябвало всички да гласуват... :roll:
MY ASS!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007, 16:12 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
PluSHeNa PanDA написа:
Е добре де аз като бях за Бат Бойко и не гласувах какво...че той и с моя глас и без него пак печели и то със значителна преднина.. :lol: няма за кво да съжалявам,че предпочитох да се видя с фр на кафе вместо да гласувам

Ида, съзнаваш колко малоумно е това, нали? Ако още народ си каже така, бат ти Бойко нема да го бъде. Не, че го подкрепям, но, когато имаш позиция - защити я.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Kakto vinagi zabludi
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007, 19:06 
В началото бе словото

Много мъка има на тоя свят.
Ако някой от вас мисли, че неговия глас влияе на 'изборите' - нещо не е наред. Ако си студент и учиш история и натова отгоре мислиш, че изборите са 'свободни и демократични' - значи нищо не учиш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007, 19:20 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Подкрепям Цинди.
И преди всичко бат Бойко е мъж. Колко сега плюят избирателите на Бойко Борисов, като преди това сигурно са гласували за хюмнета като Иван Соколов, педали разни и прочие.

За район Студентски ще има белотажче. Тъкмо си помислих или по-точно колегата ми каза, че няма да има шанс, тъй като Дудоленски купи бедните студенти за по мизерните 10 лева, като мангалския глас варира от 30 до 100 лв в зависимост от района, в Несебър до 300лв!!!!!!!! Та в неделя ще бъде заедно с Дилчев от Герб. Според мен доста трябва да се озори с подкупите, защото има да стопява почти 20%.

Последна промяна Бeтон на 30 Окт 2007, 19:24, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007, 19:22 
Баварец по душа
Аватар

Циндил-Пиндил написа:
Не че нещо, ама... кое точно му е популисткото на Бойко Борисов? :roll:
Аз само от него не чух празни обещания и уверения, че като го изберат всичко ще се оправи като с магическа пръчица. Напротив - човекът си казва съвсем конкретно какво има да се върши и че това няма да е никак лесно, но поне вече се работи по решаването на най-наболелите проблеми. И какъв популист би могъл да бъде, при положение, че май е единственият, който е готов да си навлече гнева на цели групи (спомнете си събитията от Суходол), за да прокара политиката си?
Той, ако се не лъжа, беше и единственият, който заяви, че е готов (и той, и партията му) да понесе отговорност при евентуален неуспех. Някой друг от кандидатите да е споменал случайно думата "оставка" по свой адрес?
Пък ако ви притеснява това, че обича камерата (или тя него) и търси медийна изява... ами значи съм абсолютно За популизма в политиката, щото досега винаги са ни управлявали разни хора-сенки, дето им виждахме ухилените муцуни само покрай избори и разследвания от криминален тип.
Д'еба, знаех си, че трябва да гласувам вчера.

бтв, стихчето ти е много добро иначе, Джеймс Маньо.

Хаха,кое му било популисткото изби рибата с този въпрос :D Бойко Борисов е създаден от медийте и го раздава тежкар,Слави,който му е много добър приятел не пропускаше отделно да му помпи рейтинга с имитацийте на Любо Нейков.Да,всички се забавляваме,факт е и после като дойде момента за гласуване логично го избраха.Бойко Борисов има за приятели Бсп и Тим,ако мислиш че си измислям загледай се по-внимателно.В Пловдив например кандидата за кмет и вече кмет Славчо Атанасов беше подкрепен от Герб и ВМРО и в двете партии ГЕРБ и ВМРО е пълно с хора свързани с ДС и БКП в миналото,което автоматично свързва ГЕРБ с БСП макар и не явно.Естествено сега много ще възразят,но аз знам че е така.Бойко Борисов,същия който толкова много обичате всички има връзки освен с червената измет и с ТИМ,с Вълка например,с хора близки до Иван Костов и т.н Бойко Борисов колко от обещанията си изпълни?Не даде никакъв адекватен отговор на това как ще управлява,както стана и на предните избори,когато беше пиян и не каза нищо.ХАЙДЕ ХВАЛИ МИ ГО ОЩЕ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007, 19:33 
Europa League
Аватар

Еее, пич. С кой бил обвързан Бойко Борисов... за изборите има регистрирани 88 партии в ЦИКМИ, половината от които се получават с пермутации от предишната.
БЪЛГАРСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ
СЪЮЗ НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
ПАРТИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ
КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ

ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ
БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ
ПАРТИЯ БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ

ДВИЖЕНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ "ОБОРИЩЕ"

само липсва Национално Оборище Възраждане Движение За

и така го обвърза със всички. :shock:

предполагам има и индиректна връзка със "Северна лига" и "Българе за Хасково" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007, 19:42 
Легендарен флуудър

С кого е имал връзки и кой му е помогнал да стигне дотук ми е все тая. Няма политик с чисти ръце и съвест, това и децата го знаят :)
Слави не гледам, неприятен ми е, а пристрастията му (или по-скоро тези на сценаристите му, щото не вярвам да казва и 5 думи на ден, без те да са минали през зоркия поглед на Росен Петров и ко. преди това) никога не биха ми повлияли по някакъв начин. Най-много да се получи обратен ефект и да ме настрои "против"
:twisted:
Аз казах само, че пред мръсния комунист Бриго, наркомана Заимов (също син на комунисти, предполагам) и комедианти като Тити и Слави Бинев, предпочитам бате ти Бойко. И това ти го казвам на свършен факт, без да съм ходил да гласувам в неделя.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007, 01:09 
Баварец по душа
Аватар

наркомана Мартин...тц тц тц :) Човека поне не бяга от въпроси,а си отговаря и направи добра кампания,а Бойко благодарение на имиджа си само самодоволно се подхилваше и казваше "Ще видите",не представи реален план за това как ще управлява...освен това съм сигурен че има пръст в стачката на учителите ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007, 17:36 
Europa League
Аватар

Е дай по-задълбочена логика. Има, защото осигури терен за стачки и тем подобни простотии.
Естествено, има полза от предсрочни парламентарни, както доста смятат, защото герб още не са си оцапали задника и по-скорошни избори, по-добре за тях и бат Бойко премиер или в другия случай - Цветан Цветанов.
Но това е повърхностно. Както и че бил обвързан с едва ли не всички партии в България.
Ами по тая логика, всеки е обвързан с всеки. Я питай рекурсивно, кои са приятелите на твоите приятели и виж докъде ще те закара верижката. Може да отидеш и където въобще не си и предполагал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007, 17:47 
Spiritchaser
Аватар

Благодарил (а): 37 пъти.
Циндил-Пиндил написа:
Аз казах само, че пред мръсния комунист Бриго, наркомана Заимов (също син на комунисти, предполагам) и комедианти като Тити и Слави Бинев, предпочитам бате ти Бойко. И това ти го казвам на свършен факт, без да съм ходил да гласувам в неделя.

Заимов наркоман? Моля те, недей да говориш глупости.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007, 19:58 
Вазов
Аватар

Бойко е не по-малко комедиант от Бинев и Тити, но на репортажите простотийте му са орязани...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2007, 01:24 
Баварец по душа
Аватар

Бeтон написа:
Е дай по-задълбочена логика. Има, защото осигури терен за стачки и тем подобни простотии.
Естествено, има полза от предсрочни парламентарни, както доста смятат, защото герб още не са си оцапали задника и по-скорошни избори, по-добре за тях и бат Бойко премиер или в другия случай - Цветан Цветанов.
Но това е повърхностно. Както и че бил обвързан с едва ли не всички партии в България.
Ами по тая логика, всеки е обвързан с всеки. Я питай рекурсивно, кои са приятелите на твоите приятели и виж докъде ще те закара верижката. Може да отидеш и където въобще не си и предполагал.

Партията на Бойко е свързана с комунистите малко или много,не съм казал че е свързана с много партии ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2007, 14:30 
Дивото зове
Аватар

А усетихте ли, че Бойко спечели след като всички го обвиняваха за това и онова... :roll: Изявите на кандидат-кметовете започваха с "Бойко това" и завършваха с "Бойко онова"...Вместо да се занимават със себе си, те бяха по-заети да го плюят нон-стоп...
Не че го защитавам, аз в неделя не гласувах...просто споделям възглед.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2007, 16:00 
Вазов
Аватар

feichka написа:
А усетихте ли, че Бойко спечели след като всички го обвиняваха за това и онова... :roll: Изявите на кандидат-кметовете започваха с "Бойко това" и завършваха с "Бойко онова"...Вместо да се занимават със себе си, те бяха по-заети да го плюят нон-стоп...
Не че го защитавам, аз в неделя не гласувах...просто споделям възглед.

нормално е при положение, че на такива избори не се противопоставят идеологии...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007, 00:14 
http://www.youtube.com/watch?v=s_bn1dqhnWs - ето кой идва да гласува по избори :evil: неканени гости от една южна съседка

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща