pink floyd написа:
Цитирам фенове на Ботев ПД след "бойкотираното дерби" с Локомотив:
"След мача докато пиехме в кръчмата минаха на два пъти цигани с черно-бели фланелки. Цигани от ромски произход, имам предвид истински цигани и вече ми е трудно да правя разликата.
И двата пъти бяха подгонвани и двата пъти успяха да избягат към Столипиново, но не спряха докато тичат да сипят заплахи.
След като основната ни група си тръгна, във кръчмата са влезнали 3 коли цигани с бухалки и НОЖОВЕ!
Добре, че са били жените им, които преди това са отишли в районното да предупредят, че "Мъжете им отиват да КОЛЯТ БЪЛГАРИТЕ". И само това е спасило нашите момчета от смъртен случай.
Полицаите са карали зад тях с бус и са ги предупреждавали да не предприемат никакви действия, но явно тези боклуци се чувстват безнаказани!
3 момчета от наште са в болница с прободни рани и удари от бухалки!
Приемам го, все едно са влезнали вкъщи с ножове и бухалки!
П.с. В кръчмата имаше много ДЕЦА! под 18 години"
Такааа. Нека обърнем внимание откъде започва всичко. Хората просто си минават покрай кръчмата и някакви други хора решават, че трябва да ги подгонят, защото са се родили цигани. Ами и аз на мястото на мургавите братя бих имал зъб на тези иначе толкова добрички "наши момчета" в кръчмата. Е, нямаше да извадя ножове и бухалки, но щях да искам да насиня нечия мутра.
Общо взето една сган от дегенерати се е счепкала с друга сган от дегенерати, само дето едната умишлено е търсила конфликт. И не, това не са били циганите.
@Батбаян - надявам се тази статия да внесе малко яснота в представите ти за понятията, с които боравиш тъй смело. По-конкретно за термина
геноцид . Винаги е по-добре да знаеш за какво говориш. Така шансовете да изтърсиш някоя въпиюща глупост намаляват.