ники написа:
От тебе какво откраднаха? Сигурно всичките са се изредили, докато се возиш в автобуса и са ти пребъркали джобовете. Говориш наизуст. Тоя крал, она крал, трети крал, всички крадат. Разбира се, че има и такива, които гледат да намажат, дори може би 90% се опитват да извлекат лична облага от цялата работа, но това е навсякъде по света. Едва ли може да се намери толкова себепожертвувателен човек, който да дава мило и драго за развитието на държавата и който за себе си пък да не иска нищо.
Дядо ми дълги години е бил кмет на селото в което е живял и "за съжаление" не е крал, дори напротив... Значи явно има и такива хора! Всъщност аз самия съм достатъчно "глупав" и не съм крал когато съм имал възможност и най вероятно никога не бих го направил, но вече има една разлика: вече не се гордея с това, вече съжалявам че съм един от малкото бодали... А напоследък имам все по голяма нужда и все пак предпочитам да умра от глад обаче няма да открадна!
И запомни че аз никога не говоря на изуст! Няма да ти изреждам всички кражби, ти и без това ги знаеш. Но за да не говоря на изуст ще ти напомня само за най голямата или поне тази която най силно и най пряко е засегнала лично мен!
Защо Костов не е в затвора и не само че не е там ми още е в политиката - неразбирам! Правителството на Костов открадна моето светло бъдеще! Направи го посредством деноминацията! Брутална озаконена кражба!
Двамата ми дядовци, двете ми баби и родителите ми от момента в който съм се родил до 18-тата ми годишнина са внасяли един не малък % от заплатите си директно във влог и застраховка. Все неща имащи за цел когато стана пълнолетен да мога да си купя собствено жилище и образованието ми да е предварително платено! И ако се бях родил с 2-3 години по рано всичко щеше да е точно, но уви... След деноминацията аз разполагах с 200 лева по сметката си... А договора ако не греша беше такъв че парите не можеха да се пипат от никой преди да навърша 18! Това са реално внесени пари, само дето им липсват 3 нули, 3 нули които уж страхотната инфлация би трябвало да е добавила предварително! И помня че преди да стане голямото мазало тези пари стигаха за 2-3 гарсониери! Само толкова са откраднали от мен! И то без лихвата за следващите 10 години! 10 години в които вместо да си гледам кефа, да се изуча, да създам семейство, да изградя кариера и т.н. - аз съм работил като черен роб и не съм постигнал нищо и сега и аз съм един боклук, който ходи на работа вместо на лекции и няма да мине и първи курс и ще си остане черен роб и никога няма да има собствено жилище, семейство, кариера и т.н... 10 години в които "приятелчетата" на Костов изпиха и изядоха откраднатото по обратната схема - теглят милиони, връщат хиляди... И може би някаква отеха е че много от тях вече наистина са пропиляли откраднатото и ще го духат! Откраднатото от мен, откраднатото от предците ми, откраднатото от целия български народ! И това не са просто откраднати пари - това е откраднато бъдеще - това са откраднати животи !!!
Ако бях по глупав бих пожелал да ги обесят на пилони около парламента! Но аз не бих бил толкова милостив защото смърта е милостиня за тях! Аз искам да гният в затвора до живот !!! А всичката им собственост да бъде раздадена на потърпевшите !!! Много ли искам !?! Кой ще направи това ?!? Кажете ми кой и ще гласувам за него, но ако отново последва лъжа аз да хвана ли калашника ???