Снощи бях написала един дълъг пост, даже два.. ма не ги постнах, щото Дичоу ми сепна ентусиазма..
Преди година мислех по същият начин както него! и бих защитавала с жар селската кауза..., обиждайки другите... (Между другото той търпеливо изчака да генерализирате и обобщавате първо вие, а после ви смаза с 3 поста, та на прах ви направи, за което наистина

)
Но подобни крайности са далече от здравия разум! И отдавна не ги приветствам!
Понеже е факт, че не само кадърни и можещи хора идват тука... Всъщност тука идват хора, които не могат да си намерят мястото там, където са родени! И сред преселниците има много гнилоч, който бърка и в моите очи! Но да не задълбавам!
Джуди, щом очакваш другите да са ти свикнали на темпераментните изблици, се предполага, че се очаква от тебе да изтърпиш и техните темпераментни отговори към тях! И не ги обвинявай, че не те разбират, понеже и ти не можеш да погледнеш от тяхното ъгълче
Олшелпериш - тва за диалекта от вашите уста е нелепо! Тия дето говорят меко са ми смешни, вие дето сменяте ударенията, не знаете що е това 'я', и слагате наставка 'ме', където не й е мястото, сте ми дразнещи!
Правоговор в неврокоп и в търновско

(за второто не съм много съгласна)

(иии не можах да се сдържа да се изтъкна

)
Димаж, ше ми обясниш ли защо ме цитира, че не мога да схвана! Всъщност не мога да схвана и защо не ме нападнаха суфянци, при положение, че казах, че са некадърни,.. но това после ше стане, предполагам..
Някак си личи, че ти е болна темата, щото и Бог призоваваш... Пък и озверяваш.. наистина прави впечатление!
И накрая моята позиция относно милия ви град!
Мразя го! завършвам си трите образования и се разкарвам от тука!!! С 300!
Не разбирам що се карате за него, като виждате в какво положение е! Ако ви харесва да се гъчкате в трамваите, да ви псуват по кръстовищата, да пътувате по два часа за работа, да живеете в панелки сред хлебарки - то това е мястото за вас!
Аз в такава мизерия няма да живея! и в задръствания, няма да попадам, макар че напоследък навсякъде е много зле!
ПС Олшелпериш, къде живееш?