Дата и час: 22 Яну 2026, 18:46

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Какво мислите за Б Борисов
МнениеПубликувано на: 04 Яну 2009, 10:39 
Плиний Стари
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Дичоу написа:
ДПС държат "Монитор", Телеграф", "Експрес", "Меридиан мач", ТВ7...само не зам докъде стигна сделката с в. "Марица"
БСП освен партийното си веснитче...перат пари с оная безплатна перверзия "17 минути"...та наред и с това правят силна "анти-бойко" кампания...
Кажи ми плийс кои са тия медии дето ББ ги е купил, че ми е интересно...
Ако става дума...се обзалагам че медииното и особено вестникарското поведение на всички ще е както на всеки едни избори - обединяват се срещу най-силния и го разчепкват до ноктите на краката му...

Пиарът на Герб е най- скъпият, защото е скрит- всяка медия, почти, го насажда. Вестник "Градски" е по- добър от "19 минути", който се показа доста продажен. Предпочитам коалицията с него, повече от още едно правителство на социалисти, което обаче не променя фактът за него.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Яну 2009, 11:38 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Дичоу написа:
ДПС държат ... "Меридиан мач" ...

:lol: :lol: :lol:

Сериозно ли? Това е най-добрият спортен ежедневник поне за мен. Ако наистина те го държат ми се издигат една степен нагоре в очите. Евала! 7дни спорт кой го държи, че него не го харесвам толкоз?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Яну 2009, 12:43 
Дръменбейсонафт
Аватар

Tommy,
PRът на ББ не е просто скъп...той е успешен :)
Но за това не трябва да се сърдиш на ББ, а на всички други които нямат неговите успехи...
...медийния интерес към Бойко е чисто пазарен...в смисъл, че всяка новина за него продава вестника/списанието/сайта....това е политикът с най-висок рейтинг, който стана и политк на годината за незнам си кой път...
...Не, че за мен е кой знае каква стока...просто ти казвам, че не е насаждан, а по-скоро търсен...
Все едно днес като ни заливат с новини за Студенстки град или ивицата Газа...да кажеш, че им правят PR
Просто, човека умее с всяка своя поява било то дори в обществена тоалетна...да създава новина

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2009, 22:38 
Плиний Стари
Аватар

Дичоу написа:
Tommy,
PRът на ББ не е просто скъп...той е успешен :)
Но за това не трябва да се сърдиш на ББ, а на всички други които нямат неговите успехи...
...медийния интерес към Бойко е чисто пазарен...в смисъл, че всяка новина за него продава вестника/списанието/сайта....това е политикът с най-висок рейтинг, който стана и политк на годината за незнам си кой път...
...Не, че за мен е кой знае каква стока...просто ти казвам, че не е насаждан, а по-скоро търсен...
Все едно днес като ни заливат с новини за Студенстки град или ивицата Газа...да кажеш, че им правят PR
Просто, човека умее с всяка своя поява било то дори в обществена тоалетна...да създава новина

Търсен се прави той, с борческия си имидж, защото туй се търси. Въобще не му се сърдя, защото когато реши да прави изказване сам се задръства с простотия, като случая с досието на Иван Костов и "Седем", което публикува части от него. Също прикани него да направи същото, обаче вероятно няма да го направи. Другот е както ти казах- предпочитам го пред социалистите, защото поне знае кога не може да свърши нещо и знае кога да си потърси помощ и от кого, тъй че да не се излага.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2009, 23:03 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
ники написа:
Дичоу написа:
ДПС държат ... "Меридиан мач" ...

:lol: :lol: :lol:

Сериозно ли? Това е най-добрият спортен ежедневник поне за мен. Ако наистина те го държат ми се издигат една степен нагоре в очите. Евала! 7дни спорт кой го държи, че него не го харесвам толкоз?

Много ясно. Нали въздигат Леци там?

Стига с тия мачове. Дайте някоя певица насам.

А Бойко... Ако бях жена щях да го желая нечовешки.
За следващите избори активистите на Герб да си запазят брошурката за друг и направо да ми отмятат гласа да не се разкарвам до секцията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2009, 00:41 
Дръменбейсонафт
Аватар

kristina_fan написа:
Б.Б е селебрити(чалга селебрити,селски момък от банкя)пере пари,снима се в сериали и клипове и ще стане премиер....заведението му се казва ипон....тренирал е един познат...по бойно изкуства....знам къде е живял преди да натрупа парички от (дрогата)......едно сдухано блокче на улица май беше кирил и методий в банкя....вече не му е по вкуса....а иначе кръговото..на центъра..евросъюза дадоха пари за пътищата..те отделиха..мъничко да оправят неговия град(квартал на софия)и другото си разделиха и 42 винаг са новички коли..кмета е от банкя..а 102 и други линии ще карат с тип раздрънкани чавдарки...пфу..кмета...на една нова година беше с цветелина и ни потупа по рамото (мен и систъра ми)как е на площада мили граждани...избелил си е зъбките...няма лошо..живее си живота...бате..и гол по списания..дори четох,че сълзите му лекували рак.. :lol: кмета е варха...бог :joker:

:shock: :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14