Pisobela жалко че никой не може да те убеди в обективните факти...
Но все пак ще опитам.
В цяла Смолянска област - от последното село на Доспатска община, през последното село от Златоградска...та чак до гръзката граница...
има 1(повтарям словом за да не се объркаш...ЕДНО) Турско село - казва се Борино и е с приблизително население 5000
Всяко друго населено място е или българо-православно или българо-мохамеданско...но БЪЛГАРСКО...
А ако ти си от тези които съдят за националния и етнически произход спрямо вероизповеданието...много жалко за теб.
В подкрепа на твърденитето си ти давам една много интересна страничка:
http://dev.eurac.edu:8085/mugs2/do/blob ... 9432230349в нея, написвайки на търсачката на браузъра "Смолян" ще го срещнеш в местата в които се изваждат данните че сме областта с
най- малко цигани...А НАЙ- ОТДОЛУ има 3 таблици, в които нагледно е показано съотношението на вскички национални групи
в дадена област.
Boromir ...да обиждам се...От поста ти останах с впечетлението, че се изтъква именно от къде е (не че е сигурно че е от Смолян) , а не
каква глупост е сътворил. Болно ми е, защото в тази столица срещнах много хора (не само столичани) с доста изкривена, негативна и невярна
представа за този толкова красив, чист и свят край...И взе наистина да ми писва хората да се изумляват как добре говоря
български когато кажа , че съм от Смолян.
Мисля, че точно с теб спорихме в някой от другите теми относно Смолянска област..и пак казвам на всеки вадещ представата си за Смолянско
от нечий болни умозаключения...АЗ ЗАЛАГАМ 18 ГОДИНИ ЖИВОТ, ТАМ...какво слагате вие???