http://euro2008.actualno.com/news_168162.htmlАз вървях към видеостената и докато преминавах покрай централния вход на НДК покрай мен в обратната посока профучаха сигурно 50-тина души. Не знаех дали те са побойниците или просто нормални, хора, които бягаха, за да се спасят от мелето. Пристигнах на мястото сигурно 2 минути, след схватката и разбрах от очевидци какво е станало. Скиновете са налетели да бият хора, които са викали за Турция на мача с Германия. Ако бях там малко по-рано и ако бях викал за турците, защото подкрепях тях в този мач, сигурно сега щях да съм в Пирогов. Наоколо имаше изпотрошени бутилки, една изоставена джапанка, една преобърната маса и пълен безпорядък, а хората бяха адски изплашени. И с право. После никой не смееше да изрази радостта си при турските голове. Аз също, защото не ми се умира млад за едното нищо. Около
половин час след инцидента се появи полиция, но на почтително разстояние от мястото на мелето. Говореха си с някакви хора, между които май имаше един човек с окървавена глава, а после
започнаха да позират за снимки с тях и така и не дойдоха до заведението, където се беше разиграл побоят поне до началото нз второто полувреме. След това аз си тръгнах.
Лично мнение: скиновете са най-долната измет в нашето общество. Нямат конкуренция.
Забележете коментарите под статията в актуално.ком! Всъщност едва ли ще ви направят впечатление, защото сигурно и вие мислите, че щом пострадалите са имали наглостта да се родят турци и да изразят симпатиите си към турския национален отбор, това е достатъчно основание те да бъдат пребити. Ако е така, пожелавам ви да се гордеете, че сте българи. Аз вече се срамувам.