Тъпа работа, но този път работата наистина ми мирише на евтина санзация. Гадно е, че тия лешперчета са фраснали репортера на БТВ, но от начина, по който е представен материала излиза, че родителите трябва постоянно да следят децата си с GPS! Възпитанието е най-силната противоотрова срещу подобно тъпо поведение (имам предвид малоумните реплики на келешчетата и това, че налитат на бой, обаче с прикрити лица, забележете!).
Аз също запивах по градинки, когато бях в гимназията, даже тогава го правех доста редовно. Никога обаче не съм правил такива мизерии - не съм налитал на бой (винаги съм бил миролюбив). Мога да предположа защо е така - защото имам ценности, някои от които все пак не се изчерпват с това да се накова като талпа (което разбира се съм правил неведнъж) и да почна да вандалствам (което според мен е признак за сериозни пропуски във възпитанието). Вярно, имам един случай, от който се срамувам - когато оповръщах завесите в кино "Одеон"

, но по необясними за мен причини вратата към тоалетната беше залостена и бях принуден да остана в залата! Тази постъпка, обаче, не беше продиктувана от желание да правя мизерии, а от неотложна необходимост. Е взех си и поука и след това не съм влизал пиян в кино.
Както и да е - аз бих декриминализирал продажбата на бира на лица между 16 и 18 години, но не и на твърд алкохо, като същевременно бих се постарал да наложа ефектовно сериозни санкции върху продавачите, които продават твърда пиячка на непълнолетни. В Щатите (съжалявам, че пак ги давам за пример, но колкото и да не ми харесват, все пак има много какво да научим от тях) ако продавач продаде водка на непълнолетен младеж, следват егаси зверските глоби. И естествено никой не смее да се опита.