Jamesmagno написа:
Боже, колко чалга има по тоя свят, боже...
Аре пак. Носителя на всички негативи е чалгата. Радвам се, че ви става хубаво и си обяснявате всички неща от живота.
Откога Мадона е чалга

Я си пуснете пак клипчето и се заслушайте.
Иначе Милен Цветков ме изкефи: как така наградата ще е за тоя, дето най-бързо свършил

и извади правилен извод - че да е за момичето, което е предизвикало тая силна възбуда.
Тук пак ще обвиня даскалите! Дааам, както вие перманентно чалгата. Живот и здраве като имам паралелка, когато видите мой ученик с подобна изцепка, ще си скъсам дипломата, която предстои да взема.
Много бъдещи работи станаха.
Коментарът ми по този случай не се различава от коментара, който пуснах за Амор преди време, когато скачали на журналята от битиви.
Да ви кажа, че има по-големи извратении.
Правило номер едно на учителя!
НЕ ЗАХОЖДАЙ С УЧЕНИЧКИ!
за учителки - ако във вестник "Позвънете" предлагаш секс услуги, увери се, че клиентът ти не е твой ученик!!!
Да не мислите, че се ебавам. Говоря ви реални неща. По методики, психологии, ни занимават с пълни простотии (те не са простотии), ама ей такива човешки неща не се засягат! А те са важни!
Днес един колега каза, че за втория срок се отказва да преподава на една паралелка. Причината е от интимен характер. Трудно е... тая вечер... мммммм ъъъъъъ оооооооо ъъъъъ... утре - номер "еди кой си" на дъската.
Допуска се да излезеш с учениците си, дори да се накъркаш, но не повече от тях, всичко отгоре това ще те компрометира! За връзка дума не трябва да става.
Колегата си пада перверзен тип. Каза, че докато го прави, може да решава интеграли
Ега ти образа.

В доста моменти се радвам, че не съм такъв изтрещял представител на ФМИ, защото болшинството са ей такива. После му зададох контра въпроса - "Ае ти трезвен ли го правиш?"