Плазмодий написа:
Книги може и да четеш,но явно не ти е много нагънат. Колко трябва да си неинформиран, заблуден и фанатизиран, че да твърдиш,че в Африка хората са глупаци и животни?!? Убедил съм се че не премисляш като говориш, но толерантност, човещина нещо?!? Няма народ от глупаци, камо ли от животни, както ти клякаш, за да се изходиш,така кляка и най-рахитния негър в Африка. Клякате на различно място, вършите едно и също нещо, с какво право ги принизяваш?!?
Еволюционно твоите клетки не са на по-високо ниво от клетките на който и да е чернокож.
Западните цивилизации от край време мачкат африканците,п равят ги зависими. Да те не са се развили технологично, но главно поради географско положение и историческо развитие. И въпреки това имат култура и традиции, ценности и чувства, боли ги, искат и търсят щастие в своята действителност, това какво ги прави, май хора А !?! И за мен изостаналите в цивилизационно отношение народи ще доминират в света, когато западното общество стигне предела си,в сичко се завърта.
Кое е правилно и редно, трябва да ти е известно, че не определяш ти, камо ли пък ти си човека, който ще определя тоя народ какъв е, оня какъв е ?!? Кое ти дава правото да лепиш етикети и то на цели народи?!?
В конкретния случай народа не търпи управниците, бунтува се, има опозиция, има стремеж към сваляне на режима. Ти въобще четеш ли какво се пише в темата,или виждаш заглавието и си изливаш помията?!?
Айде само не ми се карай. И на тебе ще ти го кажа, ако и да се бях зарекъл да не се обяснявам на гл... оп, на неправилно мислещи хора:
Цитат:
Някакъв проблем ли има? Ако да, да си ходиш?
Цитат:
най-рахитния негър в Африка
изостаналите в цивилизационно отношение народи
- а това е чист расизъм! Засрами се!