И аз знам, че е скапан.
Цитат:
Това със сигурност важи за Мегалан в кв. Изток, където имам познати, които доста оплаквания и благословии изсипаха по адрес на интернета си.
Аз съм в Изток, честно казано оплаквания нямам. Не знам от кога не ми е спирал нета, случва се адски рядко. Тегля с доволни скорости, не съм на няква скъпа тарифа. Даже от евтините. Откакто ги взеха Мтел не съм усетила да има проблем или по-лошо качество. Като тегля неща ги тегля бързо, независимо дали е от БГ или от майната си.
С тях съм от 5 години, никакви проблеми не съм имала. Случвало се е да нямам интернет (по-сериозни проблеми) - 2 пъти беше заради забилият ми рутер, 1 път заради техен проблем и го оправиха веднага - дойдоха до нас, бориха се, след това администраторчето излезе, взе си една кирка и си слезе в шахтата и оправи проблема. Винаги има на разположение някой.
Последно като пуснахме интернет преди година имаше малко по-сложна ситуация, момчетата стояха цял ден докато оправят нещата така, както аз ги искам.
Така че аз за Мегалан само хубави работи мога да кажа. Имат издънки, разбира се, но честно казано аз откъм качество и обслужване съм много доволна.