Дата и час: 20 Яну 2026, 21:13

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2006, 20:00 
Писаружяк
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Циндил-Пиндил написа:
Какво мислите за сериозните неща, които не отминават от само себе си... тези, които
изискват някаква намеса за решеването им? Намирате ли сили единствено в себе си,
за да се справите с тях или се нуждаете от подкрепата (не говоря за финанси :lol: ) на някого?
А с кого ви е по-лесно да споделите - с някой близък или с човек, когото доскоро дори не сте познавали?

До сега не съм търсила чужда подкрепа,винаги се опитвам сама да се справя с проблемите си.И не обичам да говоря за тях.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2006, 21:15 
Легендарен флуудър
Аватар

Общо взето, опитът ми показва, че когато наистина имаш проблем, всички около теб се изнизват... :oops: Иначе приятели много, но точно когато имаш нужда от нещо конкретно... :evil: - "Извинявай, но..."; "Съжалявам, ама..."; "Еми виж сега..." Човек е сам...Точно в трудните моменти никой не ми е помагал...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2006, 21:15 
Легендарен флуудър
Аватар

nightwish написа:
До сега не съм търсила чужда подкрепа,винаги се опитвам сама да се справя с проблемите си.И не обичам да говоря за тях.

само така!!! Силно момиче! И аз съм така, в смисъл, не че съм силно момиче, а че сам си прешавам проблемите :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2006, 21:32 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Циндил-Пиндил написа:
Какво мислите за сериозните неща, които не отминават от само себе си... тези, които
изискват някаква намеса за решеването им? Намирате ли сили единствено в себе си,
за да се справите с тях или се нуждаете от подкрепата (не говоря за финанси :lol: ) на някого?
А с кого ви е по-лесно да споделите - с някой близък или с човек, когото доскоро дори не сте познавали?

ами аз обикновено сама си се оправям, даже не търся помощ в повечето случаи, именно защото ме е страх да не ми откажат. а да имам проблем и освен това да ме зарежат приятелите, само ще ми се срине психиката още повече... ако търся помощ тя ще е само за съвет, но иначе... на вълка му е здрав гърба, защото си върши сам работата... а и така после поне ще знам кой ми е виновен, не да обвинявам другите :lol: 8)

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2