Разбира се , че всеки има право на мнение и аз уважавам това. Също нямам против и критики и дискусии по темата. Всеки си има причина да разсъждава по даден начин.
Ако искате да направите от тази тема поле за изливане на емоции, моля, направете го. А моето желание, в случая, беше да информирам и популяризирам нещо, което според мен е хубаво да бъде постигнато. / Надявам се и вие да уважите моето мнение по този въпрос, което, както става ясно, е противоположно на вашето./
Съжалявам, ако някой се е почувствал лично обиден от заинтересоваността ми към решаване на проблема с кучетата, вместо на този с хората. Искам изрично да отбележа, че едното няма общо с другото, но някой трябва да се заеме и с това. Ако някой не е обърнал внимание- организацията не е държавна структура, т.е. парите на данъкоплатците не отиват там, т.е. всички разходи се заплащат от доброволци ! Просто понякога е нужно тези хора да имат подкрепата на закона нефинансово!!! А ако някой толкова се е загрижил за това къде и по предназначение ли отиват парите от фондовете и всевъзможните му там организации, които разпределят дарения например.... ами не ги търсете там, където би трябвало да са!
Много се отплеснах

Извинете ме колеги, но се радвам, че поне взимате отношение по въпроса. Независимо дали мразите или обичате бездомните животни, всички искате те да не се разхождат по улиците. Е,оставете това на хората, на които им се занимава да го свършат, и им дайте възможност да го правят безпрепядствено! Знаете, че дори да искаш да направиш добро безвъзмездно /най-вече тогава/ в България всичко ти пречи.
За тези, които искат да участват в подписката, ще направя всичко възможно тя да се появи онлайн възможно най-скоро