ankalagon написа:
@camel, като гледам май The Empire of The World разцъкваш, а? Готина карта, само дето малко длъжка идва, а и често на 18ти месец забива.
А иначе относно Fortress ме накара да се замисля и да пробвам - не бях играл от доста време с този град на 200% (по принцип не ми е любим, а и стартирането без ресурси излишно удължава цялата работа). Края на 3ти месец от седемте вече 3-ма ги няма (един от тях е така мъчещият те Conflux), останалите са с по един град, а героят ми има два до три пъти повече точки от техните + всички интересни магии. Скоро ще пробвам да ги пусна всичките в отбор срещу мен, но на всеки срещу всеки Fortress определено е силен град на цар ниво. Разцъкването беше доста по-лесно спрямо повечето от останалите. Не разбирам какво те мъчи.
Всеки за себе си и баба знае.
Трудното идва, когато НЯМАШ таун портал, нямаш ърт меджик и се опитваш да си защитаваш замъка от налазващите герои на компютрите, а като прибавим към това и фактът, че нямаш и резурекшън...става доста трудно. С фортрес се развивам бързо, правя добра армия, пускам се с Тазар и на третия месец вадя 15-25 дефенс. Проблемът е обаче, че губя войска, която не мога да върна, което мога да направя ако играя с Кесъл.
Иначе сигурно ще бия 7 компютъра срещу мен ако си едитна героя първо и му сложа ърт меджик, а някъде до замъка сложа на скролове таун портал и резурекшън, защото иначе просто няма свършване тая карта. Ще си играя на котка и мишка 20 месеца.
Иринчи, пускай си винаги два героя или три. Най-доброто нещо е да изкараш втори герой още в началото, за да обереш повече ресурси за по-кратко време. Плюс това аз правя така. Главният герой върви и бие всичко, а след него се движи вторият, който само обира ресурсите, които вече са неохранявани.

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...