Аз още от началото се опитах да обясня, че това е ВИРТУАЛНО пространство. Човек да не си каже мнението бе, ДА ГО ЕБА, веднага всички се обиждат и решават, че ще мразят съответния човек доживот.
Дичоу за каква "смелост" говориш? Понякога ме изумяваш, честно. Моето мнение за теб си остана непроменено, а именно че си точен пич, разсъждаваш умно и съм съгласна с теб за много неща, ама като кажеш некоя такава простотия ме дразниш адски много точно щото не те мисля за тъп (примерно).
Ми пък искаме да се позабавляваме на факта, че некоя си тема е глупава, кво лошо?
"Много хора да скачат на един"?! А на мен колко ми скочиха в началото, бе?! Тва че некои хора решиха, че застават зад мен си е лично техен избор.
Какво "съзаклятие"? Май май и ти почваш да се вкарваш в некакви филми , а това отново говори лошо за теб. Не виждам нищо лошо в това да защитя приятелката си, когато някой говори глупости по неин адрес, м?
Ти говориш за "юзърски " мнения а не против самата личност, само дето ти направи точно обратното (например с мен ), защото ми е пределно ясно откога спря да имаш "добро" мнение за мен (темата за София). Аз още тогава поясних своята позиция срещу точно какво е, само дето ти го пропусна този момент около хиляда пъти, докато накрая не се уморих да повтарям едно и също.
Ти кво си мислиш, че като казвам, че темата на Кристо е тъпа, тва значи, че го мразя ли? Ми не. Поводи да го намразя - бол, например когато ми каза, че не заслужавам да имам деца, само дето аз не съм толкова ТЕСНОГРЪДА, че да се вържа на некакви приказки от некакъв форум от човек, който се е бил афектирал по онова време...
Този форум е за писане на всякакви неща, но е тъпо когато се налагат ограничения тип "пишете това" , "пишете онова" (това е и към Валандин).
И последно - Кристо, когато отваряш дадена тема ти сам преценяваш какви рискове крие това и дали ще предизвика негативни емоции, така че сега е малко не-мъжка постъпка това да ревеш некой модератор да почне да трие мнения.