Грънци.
ПЕС съм играл не малко.
И той е една боза с доста измислени отбори, за които нямат лиценз и затова са ги кръстили по своему. ФИФА-та има едни негативи, ПЕС-а пък има други. Е и? ФИФА-та има 5 реални стадиона на кръст, при ПЕС-а са също толкова, ама други.
И всеки гол различен... аре бре. Виж на НХЛ-а в интерес на истината доста голове стават различно.
А мита да няма повторения... бегайте. Това е компютър с ограничени възможности. Много не означава безкрай.
Мен ако питате, цялата работа идва от броя отбори, оттам стадиони и съответно броя играчи, и респективно броя първенства.
Разбирам малко от програмиране, така че не говоря празни приказки.
Fifa World Cup 2002 ако не сте я играли... значи нищо не сте играли. На колосална стъпка от ФИФА 2002. Към 300-400МБ игрица, но това мисля, че е първото футболче с реални лица на играчите. Разбира се, само на известните, другите са стандартни образи. Подчертавам, че и всички стадиони са реални и всичко е съсредоточено само в Япония и Южна Корея. 32 отбора. Точка.
FIFA World Cup 2006 беше с една идейка по-добра от FIFA 2006. Малко съм я играл, но недостатъкът и то сериозен беше, че са включени квалификациите във всички зони. А по моята теорема - повече отбори = на лайна. Големият брой отбори и играчи означава правене на компромис с другите детайли на играта.
Какви са предимствата на NHL
30 отбора и 16 национални формации (но тях ги оставям засега настрана), което означава:
- всички реални зали
- повече реални образи
- снимки на всеки играч в базичката
- класации за всички индивидуални и отборни награди
- реални дати в календара за сезона
- чудесен геймплей (ах, какъв лаф, който се ползва за щяло и нещяло)
- компютъра играе с малко повече мисъл, демек - удържа резултат или се втурва да изравнява (или побеждава когато е необходимо)
и още и още...