ivvv написа:
Не случайно в резюмиращия ми пост завърших с изречението, че всяка игра изисква индивидуална стратегия според самото и развитие, а то както знаеш, всеки път е различно. Просто нахвърлих някакви идеи, за които се сетих импулсивно. И моля да бъда извинена, тъй като не се оправям явно достатъчно добре в терминологията на играта и това с демидж-а ми е убегнало като правилно назоваване.
И звучи несериозно да се изказваш, че момичетата не могат да я играят тази игра, а в частност нападна и мен без да имаш реални наблюдения, а само съдейки по някакви 4-5 думи и при това изсмукани от пръстите. Самият факт, че играя на цар, при стронг еденици, съотношение 1:7 и ме изнасят много трудно и твърде рядко, докато аз съумявам да победа в повечето случаи, а героят ми по традиция има показатели около 40-50 attack, defence, knowledge и power. Намирам граала по картата. Сглобявам артефакти като Angelic Alliance, Titan's Thunder и други. И не искам да споменавам още много неща, които умея от тази игра. Доста смешно и неподготвено изказване направи, Havelock!
Сега съм тотално разколебан и на кръстопът - да се извиня ли, защото успя да ме накараш да изпадна в умиление или да се разсмея лудо!
Но едно е сигурно, не споря с хора, които .. О, успяват да намерят граала по картата!
А относно терминологията - "Или пък, когато на най-силната ти еденица в армията и падне морала, когато е на ход и след това я атакува горгона и и направи Вещица с damage 3000

"
демидж-damage = поражение!
Death stare a.k.a. Gorgon`s gaze или т.нар. от теб "Вещица", НЕ ПРАВИ ПОРАЖЕНИЕ! Не аз си смуча от пръстите всъщност!