Дата и час: 01 Апр 2026, 18:46

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 387 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  Следваща

Любима раса от играта?
Castle 25%  25%  [ 20 ]
Rampart 16%  16%  [ 13 ]
Inferno 1%  1%  [ 1 ]
Dungeon 6%  6%  [ 5 ]
Necropolis 23%  23%  [ 18 ]
Conflux 5%  5%  [ 4 ]
Tower 13%  13%  [ 10 ]
Stronghold 8%  8%  [ 6 ]
Fortress 4%  4%  [ 3 ]
Общо гласове : 80
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2010, 20:33 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 485 пъти.
сваляч някакъв мани го :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2010, 21:20 
SentineL
Аватар

Благодарил (а): 28 пъти.
Аз да се похваля. Бих 7 компа срещу мен с фортрес. Иначе Хавелок беше прав - то си е най-вече до картата. 8)

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2010, 21:38 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
MERCES_LETIFER написа:
Недорасли, разгонени пикльовци. Аз познавам повече жени, които играят Heroes, отколкото мъже, бе!!! (И аз играя, ако някой не е разбрал!!!)

Ебааааааааааси, колко сте жалки. Видяхте момиченце със снимка на аватара и веднага я налазихте. Ама много неоргинално и некоректно, бря! За сефте виждали момиче да играе Хироус... Боже, Боже. Чели-недочели темата, ама във свалката се включват. Мъкааааааааааа...

Урагане, ти се засрами. Само това ще ти кажа.

Ебаааааааси неадекватното злобно мнение написа.... Никой не я е свалял, кви са тия глупости, прибери малко феминистките платна нямат оправдание точно в тая тема....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2010, 22:01 
SentineL
Аватар

Вместо да се карате можем да направим една игра мъже срещу жени. :bounce:

- Of course not!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 08:45 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Плазмодий написа:
MERCES_LETIFER написа:
Недорасли, разгонени пикльовци. Аз познавам повече жени, които играят Heroes, отколкото мъже, бе!!! (И аз играя, ако някой не е разбрал!!!)

Ебааааааааааси, колко сте жалки. Видяхте момиченце със снимка на аватара и веднага я налазихте. Ама много неоргинално и некоректно, бря! За сефте виждали момиче да играе Хироус... Боже, Боже. Чели-недочели темата, ама във свалката се включват. Мъкааааааааааа...

Урагане, ти се засрами. Само това ще ти кажа.

Ебаааааааси неадекватното злобно мнение написа.... Никой не я е свалял, кви са тия глупости, прибери малко феминистките платна нямат оправдание точно в тая тема....

Ами, всъщност е прав! Едно аватарче и в темата веднага налазват хора, които до сега не са писали, както и в момента не пишат по темата, а може би изобщо не играят хироус. Важното е да се флууди.
Не знам жена, която да може да играе хироус. :lol: Тази игра иска трайни интереси, а жените, уви, нямат такива, освен 2, но те са в една друга "игра". :reindeer:
Факт - след повече от 5 години игра, все още първо строи кепитъл. И след 5 години игра, все още не знае, че дет стейр-а на горгоните не прави демидж ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 13:42 
От дъжд на вятър

Havelock написа:
Ами, всъщност е прав! Едно аватарче и в темата веднага налазват хора, които до сега не са писали, както и в момента не пишат по темата, а може би изобщо не играят хироус. Важното е да се флууди.
Не знам жена, която да може да играе хироус. :lol: Тази игра иска трайни интереси, а жените, уви, нямат такива, освен 2, но те са в една друга "игра". :reindeer:
Факт - след повече от 5 години игра, все още първо строи кепитъл. И след 5 години игра, все още не знае, че дет стейр-а на горгоните не прави демидж ....

Не случайно в резюмиращия ми пост завърших с изречението, че всяка игра изисква индивидуална стратегия според самото и развитие, а то както знаеш, всеки път е различно. Просто нахвърлих някакви идеи, за които се сетих импулсивно. И моля да бъда извинена, тъй като не се оправям явно достатъчно добре в терминологията на играта и това с демидж-а ми е убегнало като правилно назоваване.
И звучи несериозно да се изказваш, че момичетата не могат да я играят тази игра, а в частност нападна и мен без да имаш реални наблюдения, а само съдейки по някакви 4-5 думи и при това изсмукани от пръстите. Самият факт, че играя на цар, при стронг еденици, съотношение 1:7 и ме изнасят много трудно и твърде рядко, докато аз съумявам да победа в повечето случаи, а героят ми по традиция има показатели около 40-50 attack, defence, knowledge и power. Намирам граала по картата. Сглобявам артефакти като Angelic Alliance, Titan's Thunder и други. И не искам да споменавам още много неща, които умея от тази игра. Доста смешно и неподготвено изказване направи, Havelock!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 13:51 
SentineL
Аватар

Бре, биеш 7 компа на цар срещу теб? И то на стронг? :shock:
Респект. :salute:

Аз по принцип ги играя на нормал. На стронг играта става мноооого бавна, а на лоу ги изнасям без проблем. :?

Сзмо не мога да разбера как те спасява умението с палатката, след като играеш с Инферно :shock: , Кесъл и Рампарт. :roll: И как биеш 7 срещу теб с Инферно? Бая сакване трябва да ти връзва. :?

- Of course not!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 14:18 
От дъжд на вятър

Умението с палатка е един вид резорекшан. В битка помага много, защото когато си експерт, провеждаш битки почти без жертви. Вдига и последните еденици като дракони, които имат имунитет към магии. Лично аз избирам за свой основен герой още в началото такъв, който да разполага с това умение, а не да е експерт дипломаси(което много жалки играчи търсят за да им се джойват еденици при битка) или каквото и да било друго. Признавам, че трудно се развиват замъците, много по-лесно се развива Строгхол или Фортес, но да има мъки е важното :lol: Ами как? Стремя се да имам построено Ресурс Сило за да ми дава по едно от основния ми ресурс на ден и с основния герой се бия, където сваря менци, кристали, цветни камъни и каквото там ми трябва за да развия и Меджик Гилдиите, съответно и последна еденица.. Пращам герои-събирачи да търсят блага и да проверяват мелници и така...
С Инферно играта е много приятна, стига да си почувствал замъка.... Антихристът е силна еденица, която може много да помогне. Качи ли левъл е машина! Но се стремя успоредно да развивам още един замък за да разполага армията ми поне с 2 предпоследни еденици и 2 последни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 14:45 
В началото бе словото

ivvv написа:
Не случайно в резюмиращия ми пост завърших с изречението, че всяка игра изисква индивидуална стратегия според самото и развитие, а то както знаеш, всеки път е различно. Просто нахвърлих някакви идеи, за които се сетих импулсивно. И моля да бъда извинена, тъй като не се оправям явно достатъчно добре в терминологията на играта и това с демидж-а ми е убегнало като правилно назоваване.
И звучи несериозно да се изказваш, че момичетата не могат да я играят тази игра, а в частност нападна и мен без да имаш реални наблюдения, а само съдейки по някакви 4-5 думи и при това изсмукани от пръстите. Самият факт, че играя на цар, при стронг еденици, съотношение 1:7 и ме изнасят много трудно и твърде рядко, докато аз съумявам да победа в повечето случаи, а героят ми по традиция има показатели около 40-50 attack, defence, knowledge и power. Намирам граала по картата. Сглобявам артефакти като Angelic Alliance, Titan's Thunder и други. И не искам да споменавам още много неща, които умея от тази игра. Доста смешно и неподготвено изказване направи, Havelock!

Сега съм тотално разколебан и на кръстопът - да се извиня ли, защото успя да ме накараш да изпадна в умиление или да се разсмея лудо! :compress:
Но едно е сигурно, не споря с хора, които .. О, успяват да намерят граала по картата! :mrgreen:
А относно терминологията - "Или пък, когато на най-силната ти еденица в армията и падне морала, когато е на ход и след това я атакува горгона и и направи Вещица с damage 3000 :lol:"

демидж-damage = поражение!
Death stare a.k.a. Gorgon`s gaze или т.нар. от теб "Вещица", НЕ ПРАВИ ПОРАЖЕНИЕ! Не аз си смуча от пръстите всъщност! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 14:48 
SentineL
Аватар

Опа, ти говориш за wog? :lol: Аз като не знаех ъндед колко са силни там играх срещу гогигагагиго, който ме би на втората седмица (имаше вече 500 скелета). :mrgreen:

Ясна е работата. Там се пускам ъндед и мога да бия 50 компютъра срещу мен без да построя и една сграда. :geek:

Много е небалансирана работата там.

Иначе на шадоу ъф дед...

Сега се пуснах с кесъл срещу 7 на стронг. И се случи обичайното - излизам от замъка да бия някоя утопия или да взимам друг замък, и точно тръгна да се връщам дойде компютърът Х със сравнително добър герой, превзе ми замъка, изкупи ми единиците в него, защото аз (нормално) нямам достатъчно пари да ги купя всички и хоп...играта за мен свърши по най-бруталния начин. :? :lol: Нямам нерви да сейвам всеки ден, нито да стоя като цербер пред замъка ми, а през това време компютрите да опасват картата. Късмет му е майката. 8)

Иначе те питах за Инферното, защото добрите играчи на Хирос 3 се разбират именно по това, колко добре могат да играят с Инферно. 8)
Аз съм много зле с тях - за нищо не ставам. :lol:

- Of course not!

Последна промяна camel на 14 Апр 2010, 14:53, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 14:53 
От дъжд на вятър

Прощавайте! Не владея почти английски език(само испански), карам по памет! И изпадай в каквито искаш състояния на емоционалности. През ... ми е! 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 14:54 
SentineL
Аватар

ivvv написа:
Прощавайте! Не владея почти английски език(само испански), карам по памет! И изпадай в каквито искаш състояния на емоционалности. През ... ми е! 8)

Плс, препоръчай
или дай линк към хубав испански речник? Много ми трябва, аз сега почвам да уча езика, а не мога да намеря хубав речник. :(

- Of course not!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 15:10 
От дъжд на вятър

camel написа:
ivvv написа:

Плс, препоръчай
или дай линк към хубав испански речник? Много ми трябва, аз сега почвам да уча езика, а не мога да намеря хубав речник. :(

Виж ЛС :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 15:34 
В началото бе словото

ivvv написа:

Ето, виждаш ли!? Явно сме на едно мнение, защото и аз това казвах, през .... ви е! :geek:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 15:42 
Белодробна маниачка..
Аватар

Благодарил (а): 738 пъти.
Havelock, добре де, не може ли човек да си играе и да му е приятно без задължително да е супер-мега добър?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 387 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  Следваща