allshallperish написа:
Предложението за такава тема е осъщественo. Нека тук обсъдим значението на марковите дрехи с венци, планини, пилета, крокодили и т.н. Общественото значение. Личният кеф от тва, че можеш да си позволиш да цакнеш 100лв за тениска с венец. Тази тениска е 6 лири, къде пише че не е оригинална? Искам също да обсъдим кое ни дава правото да казваме, че тоя и оня си купува дрехите заради венците, но са ментета, защото са 6 пъти по- евтини от оригиналите, които се продават в бутиците. Аз искам горнище на Пери, което е носено, струва 2.5лири, искам го заради модела, щото е много як, мн добре изглежда. В същия момент излизат някви хора, които носят Перита от години и ми разправят, че аз искам да си го купя заради венеца?! Искам да си го купя, щото ме кефи как изглежда, щото изглежда удобно, кво значение има, че не е оригинално? Май вие сте тия, които си купувате дрехите заради емблемите.

Първо - тениска перри е 137,
второ - тениска перри си я земаш заради венеца точно, защото
мога да ти покажа същите тениски, само че с др емблема на по-ниска цена.
Т.е. ти ако толкова искаш стила има доста марки, ти не искаш стила, ти искаш венеца. Венеца не е стил, венеца е марка.
И по темата - имам я същата тениска, само че с два бели канта - земи си ментето и ще видим след година как ще стоят.
Иначе със здраве си я носи ;-]
едит - иначе ментето си личи заради копчетата и етикета,
това е на пръв поглед.
едит х2 -
Историята е следната - хората, които не могат да си позволят тениски, които им се иска страдат от някакъв комплекс, който си го изкарват на някой, който примерно може да си позволи. Аз лично не се интересувам кой с какви марки ходи, но е тъпо да се дуеш с перри, което си личи, че е менте. Ще отидеш пред 2-3, ще ти мине номера, но ще отидеш при някой дето ги разбира ще се изфукаш и ще станеш за смях, защото е жалко да се дуеш с перри. Перри не е имитацията за 2 лева, а перри е марка със стил. Носят е хора, които и знаят значението и богаташките деца. Всъщност богаташчетата носят лакост и стон айлънд, те са по-скъпи.
Заяждай се, не си мисли, че тоя спор съм го водил един или два пъти. Просто знай, че като напсуваш тея с дрехите, ти нищо не правиш... само показваш, че за теб марката е по-важна от човека. Темата ти, ако не забелязваш е, защо ти се дуя, че ще носиш менте, а не защо ти се дуя, че носиш евтино. Аз нямам проблем и с двете, смешно е, че ти имаш... води се, че вие сте по извисени духовно и дрехите не са от значение... Ще ти посоча марки на мн достъпни цени, кежуал. Ама ти искаш венец.
allshallperish написа:
Якото е, че нито един от хората с оригинални неща не пише в темата. Пишете да стане дебат

. Да си изложим приоритетите и преценките ни за хората по дрешките. Ще ми се някой да коментира горната блуза

Смешното в случая е, че ти се опитваш да защитиш тезата, че е тъпо се праим на пичове със скъпите дрехи,
а ти се опитваш, чрез имитация да се правиш на пич със скъпи дрехи.
Защо за 100 лв не си земеш две кежуал тениски? ИЛИ 10... има и за по 10 лв съм виждал. И пак са хубави, верно без венци, компаси и крокодили.
Но нали за теб това не е най-важното...