Митака написа:
Ясно....и защо са дебили....защото защитават това в,което вярват ли?
Било то дори и нацизъм....
Питам ти къде беше по време на протестите?
Не те засягаше,нали?
Къв нацизъм бе момче. Повечето от тях няма да различат нацизъм дори ако ги наебе в гъза. Реално едва 10% от хората, които са в тия среди наистина имат някакви вярвания. Всичко е комплекси. Комплексираните дебили, които не стават за нищо търсят няква опора в някаква група, която да всява страх (футболни хулигани, наци скинове) и след това открито парадират с това. Всичко е за привличане на внимание. Това е доказано от факта, че нито един от тия смешници, дето сега подскачат с фалшивите тениски фред пери и нинджите, ги нямаше абсолютно никакви преди да се появи "кежуал" модата в България. Както се е появила, така и ще отмине. Защото познавам адски много хора, които си бяха селски бекове, които слушаха чалга, а сега се обличат "кежуал", ходят по мачове и викат "Зиг хайл" ей така, просто щото тва според тях е яко и виждаш ли, ще накара другите да ги уважават. Курец.
Иначе минах през протеста на 14-ти, по пътя си видях само някви дечурлига с нинджи които хвърляха камъни по полцията. Сигурен съм че са си криели лицата, за да не ги видят майките им по телевизията. Странно, мен защо не ме биха полицаите като минах? Може да се каже, че дори приличах на кежуал и като нищо можеха да ме объркат с другите лумпени. Даже като бях там куките ми се сториха по-симпатични от "ултрасите". Боя дето са го отнесли, са си го заслужили.
Тва, че и куките като цяло са лайна е неоспорим факт.
+ това не харесвам нацисти, комунисти, расисти и всякаква друга тоталитарна измет с промити мозъци, чиито идеи са построени върху ОМРАЗА.