Здрасти
Имам малко притеснение от днес, което се породи от факта, че получих 4 снимки от Soraya и след това я помолих да ми каже коя да отпадне. И тя разбира се ми каза, но аз (като един особено интелигентен индивид) забравих да НЕ я кача (снимка 14).
Та снимката не е победител, обаче има гласове за нея - мисля просто да не ги броя. Ако гласувалите за нея искат да си коригират гласа - пишете ми на ЛС да знам за коя снимка евентуално бихте гласували. И да - много ще ме улесните, ако не се сърдите, че няма да ви броя един от гласовете
Що се отнася за снимките за следващия фотоконкурс - ако не се разберете за темата, съм съгласна да ми пратите снимки за всяка една от споменатите три теми "Вкусотийки", "С мирис на..." и "Животни" и която тема събере най-много снимки - нея ще пусна! И за "Вкусотийките" - защо да не направим една за лично приготвени, а отделно и една за такива, които не са наше произведение - като се има предвид, че не всеки има условия да готви или просто не може - ще бъде много по-добре разделно хранене да направим

.
Вече чакам отговори

...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!