Dynamite написа:
Док Холидей,
кефиш ме,умен мъж си,определено,но не можеш ли да си по-малко агресивен,примерно,да се изказваш по-меко за останалите?Все пак,ако бяхме литературни гении,нямаше да пишем във форума,а на много по-изявени места

Спести грубостите,изглеждат по-грозни и от най-нескопосаното стихотворение

Не можех и аз да не изразя мнение.Обичам да разпилявам мислите си по екологичните листове...
Исках да напиша нещо за агресията. Според мен, днес тя е неизбежна. Всичко около нас се развива доста агресивно, бързо, неочаквано като започнем от рекламите по телевизора и стигнем до сблъсъка на личността със закономерностите в природата и изобщо в живота. Не е нужно всички да сме гении, да! Но не е и нужно всеки да бълва думи почти на никого ненужни.
Да, знам - всеки влак си има пътници, всяко стихотворение - читател, но ако повечето неща във форума на СУ бълват от душевни кратери и то написани по съвсем не до там талантлив начин, то определено заслужават критика. Това означава,че писателите трябва да се замислят ида с е опитат да преработят местата,които куцат в дадената творба. Йовков не за това го учим днес, поправял е по безброй пъти творбите си, точно за да се самопостигне.
Интересно ми е, които тъпчат на едно място,как са попаднали в уж най-добрият университет в България - СУ? Започвам да си мисля разни неща, които не са особено положителниза образованието днес...,но това е друга тема
И за да изкажа коментар към творбите,на които ми попадна погледът, то ще спомена,че имаше добри попадения. И да не се откъсвам много от темата ще публикувам едно мое стихотворение, издадено, когато бях на 17

За неиздадените неща не е тук времето и мястото да бъдат прочетени.
Надежда
Да искаш,да не можеш.
да се надяваш...
Надеждите да умират със залеза.
Да мечтаеш,а мечтите
да се превръщат в прашинки.
Защо не съм прашинка,
за да ме отвее вятътът...при теб?
Защо не съм риба,
да преплувам морето до теб?
Защо не съм птица?
...ще дочакам сезона на завръщането...